plogmaskiner & gymkort = GOD JUL !

Idag vakande jag inte av att pappa spelade super mario, elr att katten magpumpade mig NEJ blev en ny variant idag... elr igentligen inte ny men. Nu ska ni höra hur lycklig jag blev.

Jag låg där i sängen & SOV ( såklart ) var uppe ganska länge igår & behövde verkligen min skönhetssömn..... MEN SÅ helt plötsligt kommer den där J*VLA PLOGMASKINEN !!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!? och skrapar med sin fula plog i gatan FASST det inte ens finns nån snö ????? han har seriöst åkt utanför här typ 200 ggr snart, han verkar inte fatta att det inte komme nån mer snö eller så vill han mig nånting . Så alltså en dålig start på dagen.

I alla fall så ska jag vara med nadja idag, jag har bestämt att vi ska filma lite idag :) för laddade min kamera igår ( första gången det behövdes sen i sommras ) den har välldigt bra bateri måste jag säga ;) Vi kanske åker pulka elr nått, för det är ju bara 4 minus idag :) Pulka är tradition enligt mig. Även fasst jag har börjat hata snö ( tack vare alla plogmaskiner ) så kan jag kanske offra mig & åka EN gång. inte för att vi har nån pulka men (a)

Imorgon är det julafton, och tänkte ge ett as bra sista minuten julklappstips :))

ETT GYMKORT!as bra, för vad gör man på julen igentligen ? jo, går upp i vikt. Man äter & äter & sen öppnar man julklappar & äter lite till. Så gymkort = bra lösning

ska kila nu, nadja kommer snart!

// Ems som hatar plogmaskiner

Kommentarer
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

hehe nej inte 12 -13 utan 17 snart 18 xD

2009-12-23 @ 18:43:39
URL: http://myzaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0