sol i Karibien, snöstorm i Kroatien.

Snart är det julafton, i övermorgon ( om nån efterbliven stackars människa missat det ) faktiskt! Känner igentligen ingen speciell längtan till det, hatar när det är så här kall & äcklig snö så det är ett stort MINUS. Ska inte röra en fena utanför dörren på julafton, NEVER!

När det är såhär kallt så muntrar jag alltid upp mig med massa godsaker, sprang raka vägen till bageriet idag & köpte TVÅ .. BISKVIER <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 säg att jag är tjock, håller med ;) fan vad gott det va, fasst Bivurs är godare, lite mer kräm sådär ;) haha.

Dagen: Vakande vid halv elva ungefär, får ju aldrig sova i det här huset. Katten hoppade på magen & magbultade mig i sömnen & pappan gick in på datan i MITT rum och spelade dataspel på högsta volym, super mario elr nått sånt. Så det vara bara upp & hoppa, in i duschen ( håret var som ett fågelbo från igår ) sen ner på stan med mami & ida, senare kom selander så vi gick ner på stan & åt mat! ;)) välldigt trevligt, sen gick hon på träning så satt vi här hemma & planerade vart vi ska åka på semster i sommar, utomlands SÅKLART !

Vi ska tydligen välja mellan kroatien eller Egypten!

jag vill inte till nått igentligen, båda är så neutrala :) Jag vill till KARIBIEN eller HAWAI, lite upplevelse sådär. Men nej vi ska säkert till kroatien som ligger grannland med typ tyskland & jag hatar tyskland, bara puckade männsikor där som tror de har makt för att hitler bodde där en gång. & så är det säkert kallare än sverige & ni vet vad jag tycker om kyla ? USCHHH!!

KARIBIEN
jack sparow bor i karibien ( a )


iskalla KROATIENisbjörnar på gatorna liksom ? :S nej tack

// Ems gillar värme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0