träningsmatch mot pepparkakor!idag möter vi forsby DJ - forsby 95 pojkar! haha träningsmatch. tycker det är skit roligt att möta killar! finns två anledningar

* de tror alltid att de kmr vinna
* de vinner :O ( oftast )
* folk flyger överallt :)

skrev tre hehe

så nu sitter jag här & käkar pepparkakor & dricker mjölk ! mysigt... får ju ingen mat på det här stället. hittade några gamla pepparkakssmulor under sängen tillsammans med lite sur mjölk... ( inte ). rolig jag va där.

IAF så ska jag snart byta om till matchställ ( haha ) brukar aldrig ha det på träningsmatch, men nu ska vi tydligen det ! :)

Glömde nästan att det va lucia idag :P usch vad tråkigt det är med lucia, fattar inte ens varför man ska fira det. Men det är bra iaf, fick ju EN pepparkaka i skolan idag! det kallar jag påkostat! för tänk er, en pepparkaka per elev lär ju kosta mer än skolan har råd med. *host*

Hej o hå att vi kostar 70 000 per elev, lärarna köper fikabröd för alla pengar.

MEN inga sura miner nu, vi borde vara glada att vi får gå i skolan. tänk er barnen i afrika de får jobba utan lön varje dag, nästan ett mirakel att de inte har har börjat skära sig! STARKT GJORT ( till skillnad från alla bortskämda svenne barn som skär sönder sig stup i kvarten, sverige borde skämmas )


// glada ems miner :)))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0