skära sig?! haha :S

Häääj ;D

Aa, Sara har ju glidit iväg till spanien nu ! Så då är det bara jag & bloggen kvar, typ. Ska väll försöka uppdatera så mycket jag kan & orkar. :)

Iaf, så vaknade man 11 idag, drog med mammi till biggan, handlade lite gott till mig själv. ;D Det kommer folk hit ikväll så vi ska väll äta 3 rätters middag typ x) Sen ska säkert de andra pimpla vin så då sitter jag på mitt rum & äter Ben & jerrys ;O (a) Nästa vecka kommer nadja hem <3 saknat henne lite faktiskt. ! Förresten så fick katten damp cp ryck igår & rev sönder hela min arm nästan :O den ser fan slaktad ut ! :S jag som inte gillar folk som skär sig så ser det ut som jag har gjort det själv!

Folk skyller på att de som skär sig har en '' Psykisk '' sjukdom? jo visst, uppmärksamhet är vad det handlar om ! De tycker ju bara synd om sig själva & att det har ett dåligt liv och bla bla, Kolla barnen i Afrika då som sitter i hyddor  & knappt får nån mat? sitter dom & skär sig ? Nej skulle inte tro det va? -.-''''' man blir ju förbannad.!  läste i ett forum om en kille som sa att '' det hjälper mot smärtan '' & att '' folk ska sluta säga att vi som skär oss är dumma i huvudet, för det kan leda till själmord '' Så är det vårat fel om ni tar självmord? pucko jävel!? fan vad arg jag blir.
Ta självmord då? fan! Nej, tänker inte slösa mer tid på det här -.-''''
pusspåpannan // Ems

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad tänker du med?
"Jag gillar inte såna som skär sig", ärligt.. ? Hur lågt får man inte sjunka .
Du fattar väl själv att man inte gör det för uppmärksamhet, för du har väl själv aldrig varit i den situationen som vi är i.
Blir så sjukt förbannad när jag ser sånt här, hur tänker du? Är du helt puckad eller ?
Personer som skär sig gör det väl heller inte för uppmärksamhet, vissa gör det faktiskt för att dom mår så skit att dom inte vet vad dom ska ta sig till !
Ärligt, du vet väl inte hur det är att vara i den situationen, uppenbarligen sa verkar det inte som att du har förstått varför vi gör det etc.

Tänk på vad du skriver och säger, var femte person skär sig. Du vet inte om det är nån utav dina kompisar som har ett självskadebeteende, så TÄNK före du säger eller skriver nåt. Det sårar!

2013-04-01 @ 00:09:41
Postat av: Anonym

Jag håller helt med kommentaren innan, du har ingen aning om hur jobbigt man måste ha det för att börja skära sig. Det är inget som vi väljer, tänk innan du skriver sånt, om du kan tänka!

2013-05-06 @ 19:54:16
Postat av: Anonym

Och du kallar oss Egoister? Har du nån gång tittat dig i spegeln kära vän? C;

Du vet inte ett skit om självskadebeteende, därför bör du inte heller yttra dig i det ämnet!

Att skära sig blir för vissa som en drog, ja det får en att må bra för att ett ämne från hjärnan som utlöses och dem får en att må bra, precis på samma sätt när man röker eller tar droger. Science.

Jag hade gärna sett att du gör ett nytt inlägg och svarar på våra kommentarer!

2013-06-26 @ 03:23:17
Postat av: Olivia

Du är ju själv puckad som ens skriver det där, man vill ju bara skratta. Om man nu gör det för uppmärksamhet varför försöker alla då dölja det?
Håll dina sjuka tankar för dig själv, man blir ju inte lite irriterad på sånna här småbarn som tror att dom är nånting.

2013-06-29 @ 03:06:51
URL: http://jeppz.blogg.se
Postat av: .

hur kan du skriva något sådant? du verkar själv aldrig ha mått så dåligt att du väljer att hitta en annan lösning. och det behöver inte vara att cutta utan att tex. dricka, inte äta, ta droger eller den bästa lösningen av allt. prata med någon. Alla har sitt sätt att lösa sin ångest. Även om att skära sig kan vara dumt, men alla har sitt sätt och nej jag skulle säga att 80% av de som skär sig gör det för att de mår dåligt. dom ytligare 20% gör det en gång för uppmärksamhet. Tror inte alla uppmärksamheta jävlar sitter och cuttar sig varje dag för att folk ska lägga märke till det. Finns viktigare saker

2013-09-24 @ 15:39:34
Postat av: Cicci

Jag bara hoppas att människor som du får uppleva sådan psykisk smärta och ångest att du håller på att gå sönder! Jag avundas sånna som har ett bra liv men inte empatilösa människor. Jag själv har blivit utsatt för sexuella övergrepp bla. Första gången när jag va 4-5 år. Det har aldrig talats om såna saker i min såkallade familj som bestod i en alkoholiserad mamma. Snälla läs på och skaffa ett empatiskt hjärta om det går. Tänk om din egen dotter/son skulle göra likadant!

2015-02-01 @ 23:12:30
Postat av: Anonym

Kan du titta en person i ögonen, en person som hatar sig själv så mycket att den gör vad som helst för att få tankarna på annat. Kan du titta i denna personens ögon säga:
"Snälla kan du inte gå och dö ist, du gjorde det ju bara för uppmärksamhet". Om du kan det utan att ha en stor jävla klump i magen eller ångest så borde du gå och skaffa dig lite respekt för din omgivning! Skulle du säga detsamma till din son/dotter? Tycker du borde tänka på att vissa saker du skriver upplevs som kränkande!

2015-03-29 @ 22:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0