att ta självmord är fegt.

Okej mycket snack om att '' kissie bidrog till självmord '' otroligt dumt.

de flesta har väll läst om den här tjejen som skrev att kissie bidrog till självmord? har lite att säga om det.

om man nu är ung & osäker på sig själv är det kanske lätt att man tar åt sig av ex bloggar? visst kissie har sakt att hon inte vill vara en förebild som ex Kenza. men små flickor går endå in på hennes blogg och läser om '' hur man ska se ut '' de fattar tydligen inte vad '' provecerar '' betyder så det tror antagligen att det kissie skriver är RÄTT! eller hur är det de tänker då ? nått sånt måste det vara, även om man nu är tjock eller mullig + under 13 år så vill man säkert bli smal.

tycker det är jävligt svårt att förstå varför vissa inte kan fatta att KISSIE PROVECERAR!!!  eftersom hon skriver massa bullshit om hur man ska se ut, vad man ska ha för kläder, vilka märken o.s.v så är det ju hon av alla som är mest osäker igentligen. hon redigerar alla sina bilder på sig själv inkl sina vänner. hon skrev till och med i ett inlägg att hon redigerar sina vänner för att vara snäll, översättning: hon redigerar dem för att hon tkr de är fula! och eftersom hon redigerar sina egna bilder på sig själv, så tycker hon att hon också är ful! och att redigera sina bilder handlar inte ett piss om att hon försöker provecera för kissie & alexandra ser likadana ut !

så det är endå ganska tragiskt att folk ens tar åt sig av henne & vissa som typ skriver hat brev till henne och grejer för att de hatar henne så himla mycket! jag hatade henne också i början, tyckte hon var fett dryg. men har följt hennes blogg i  mer än ett år då hon inte var lika känd så bryr mig inte ett dugg av vad hon skriver eller tycker. dock tar folk tydligen endå självmord.

men att ta självmord är fegt ! ni får säga vad ni vill ( vet att flera tkr så ) men det är så jag tycker och tänker inte ändra mig. men ska endå förklara varför. jo FÖR ATT när man tar självmord så handlar det om att man har ett problem, ex mobbad, våldtagen, dåligt självförtroende, emo, elr liknande. så alltså de flyr från sina problem. visst de kanske har det jävligt jobbigt, men finns kanske fler som också har det jobbigt?!?! går de och tar självmord ? NEJ, de försöker ta sig ur problemen på ett vettigt sätt och försöker gå vidare! jag vet inte hur det känns att ha ett så jobbigt problem för har aldrig hafft varken det eller självmords tankar. Men att ta självmord är bara en dålig lösning, man är egoistisk och tänker inte på att man sårar alla runt omkring en tex vänner, familj. man vill bara bli av med sitt eget problem & skiter i att alla som stog en nära får ett eget problem när man själv dör och slipper det.

kan tycka att det är OK att ta självmord & man ex är förlamad, eller har någon allvarlig skada eller kanske endå ska dö snart & om man lider. får då tänker inte alla andra runt omkirng en '' varför ? '' de tänker '' han/hon har det bättre nu ''

så folk borde säga till sina barn eller kanske småsysskon att INTE ta åt sig av vad andra säger & verkligen inte läsa bloggar som kissie & dessie om de inte vet vad bloggvärlden handlar om

kram :))Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0