Fighting & Knowing

Jag är hemma från skolan har kollat på 2 filmer eftersom jag är sjuk. ( bara lite ).


Den handla om en kille som levde för sig själv & hade en speciell bakgrund med sin far.Som valde bort honom för en annan kille i hans brottar grupp. En dag träffa han på en gubbe som såg på en gång när han var i en fight. Han erbjöd ett erbjudande hur han kunde käna pengar. Han lyssna & tog emot erbjudandet. Erbjudandet var att fightas för pengarna. Men på vägen hittar han en kärlek också. Är inte allts bra på att förklara.Men när man såg den var den bra, värt att se =).Den här såg jag nyss & var bättre än den första enligt mig.
Tänkt dig en hemlighet som har legat begravd under jorden i 50år. En kryptisk lista som har förutspått de största globala katastroferna under de senaste fem årtiondena. Hur skulle du skydda dina nära och käta från nästa olycka på listan? Och hur skulle du förbereda världen på den allra sista, slutgiltiga katastrofen?

Filmen handlar om en klass 50år tillbaka som skulle rita en bild hur dom trodde världen såg ut 50år i framtiden. En flicka ritade inte en bild hon ritade en massa siffror som hon hörde viskande röster säga. Som bevisade sig vara olika globala katastrofer.

Den här filmen var min stil, Lixom tänk om det går att se hur framtiden kommer att bli? vem vet!

//SAARA

Kommentarer
Postat av: anonym

knowing är superbra i början,men man blir besviken på slutet

2009-11-20 @ 20:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0