Nike women - body by dance ( plastkirurgi )

jag & sara satt och tittade på en dokumentär på tv på jobbet förra veckan. Den handlade om nikes nya reklam för dans kläder till kvinnor. Vi tycker att reklamen är GRYM! titta själva!

visst tjejerna kanske är snygga modeller, men det brukar ju vara oftast sånna som opererar sig, ex brösten! tror det är ganska vanligt, så tycker att budskapet med den här reklamen är sjukt bra!! alla har väll något man inte är nöjd med? eller har vi fel. bara för det behöver man inte operera sig snygg DANSA ISTÄLLET. nej men skulle vara kul om det hände på riktigt, jävligt coolt. det är ju faktiskt en som är lite tjockare med och dansar också, hon skippade operationen & dansade, go girl. insåg väll att man ser ut som man gör & att man ska vara nöjd med sig själv, det borde alla göra istället för att operera sönder sig.

kan tycka att det OK om man typ har brännsakadat sig elr liknande, typ olyckor elr så. för ingen kan bli perfekt! inte ens genom plastikoperationer, man ser bara plastig ut.

så peace out & var nöjda med er själva!

P.S har ni tänkt på en sak, det är nog mer tjejer som opererar sig !

och ni som kommenterar anonymt tkr vi kan skriva namn så man kan ge er ett vettigt svar, för vissa kan ju inte kommentera vettigt :((( synd

// ELLESANDER

edit: reklamen visas bara i spaninen & de sjunger något som '' låt fettet dallra '' elr nått sånt kmr inte ihåg riktigt, kan inte spanska så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0