NY DATA KATJING!

YESS, datorn kom idag! en dag för tidigt? as bra ju, skit snabb och välldigt modern :) ! NO MORE 80-TALS DATA för min del !

panik-stressen igår handlade såklart om new moon, satt inne på sf's hemsida i 6 timmar för att kolla hur många biljetter som köptes framför ögonen på mig! surt, nästan det värsta jag gjort i hela mitt liv! skojar INTE! kunde inte beställa eftersom min syster jobbade till 11 & NO mobil telefon = fick inte tag på henne. var tvungen och veta massa saker ex. vilken tid vi skulle gå, vart vi skulle sitta, hur man bokade o.s.v. SÅ ringde runt som en dåre till bla hennes pojkvän, min mamma och massa. DET kan man kalla stess-panik OH ja. skickade typ 40 sms till hennes mobil också, så vi 11 igår kväll ringde hon och fråga med halv panik vad det va! lät ungefär såhär

syster: HALLÅ!?! vad är det? är det nått som har hänt ? 
jag: JAAA!! det går att boka biljetter till new moon ! :DDDDD
syster: men åh, jaha jag trodde det va nått viktigt, typ att nån hade dött! 
jag: MEN DET HÄR ÄR JU VIKTIGT!!


så när hon kom hem så bokade hon direkt! så jag kunde sova lugnt ;) ska gå på 2012 med sellan också! :D blir att boka då med!  ( happy ) hon åker till ullared imorgon, så blir själv på jobbet. :(( det bästa med praktik platsen är att vi får vara tillsammans då blir det mkt roligare! men alla på jobbet är jätte trevliga så det blir nog bra imorgon. fick diska idag i typ 2 timmar ! såg ut som en svinstia i diskrummet, HAHA. jävlar! men det var kul endå, med ett gott humör & dålig humor så är det prima! :))

ni har väll inte missat mtv europe music awards ikväll ? nä tänkte väll det. bra att det är kl 9 & i EU. när det var mtv movie awards så fick man gå upp 3 på natten för att titta live på internet om man nu orkade det. SÅ tkr inte synd om alla som bor i USA som får se det efter oss, om dom int sitter kl 3 framför soffan & glor (:: vem vet.

blev lite mkt skrivande idag ! HAHA, ska installera winamp nu och sen installera sims 3 ;) see ya

inga bilder häller :((
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0