PANIK!

SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT,

imorse när vi kom till praktik platsen hann vi bara gå in innan det började...SNÖA!! FAN hatar snö, kallt,blött,äckligt & vitt ! :( längtar till sommaren :(( hatar verkligen vintern. FY SKÄMS MODERNATUR! snön kan komma dagen före julafton och försvinna dagen efter :) perfekt. men stället var roligt idag! fick baka, fixa sallad & sen duka & det som vanligt. börjar som vanligt med ett städerskejobb. första dagen fick vi springa ner på stan & köpa nå grejs till gardiner, sen stryka på det. andra dagen fick vi skura dörrar ( ? ) och idag fick vi skura en heltäcks matta i ett hotell rum! skiten gick ju inte bort nej. men det kanske är värt det, med hotell frukost & lunch i två veckor så.. ja vi kan väll skura några mattor & dörrar, men om det kmr till toaletter så är det bara att lägga benen på ryggen & börja springa, fyfan!

annars nu så har jag välldigt mycket panik-stress, vill inte säga än vad det ärr, gör det imorgon ( bara för att ). syster slutar 11 ikväll vilket är very bad för DET HÄR ÄR SKIT VIKTIGT !!!!!!!!!!!! så... måste vänta tills dess, därför har jag mycket stress-panik för det här kan igentligen inte vänta!

haha söta ord jag använder, panik-stress, stress-panik.

en ledtråd


typ omöjligt att veta, elr vad vet jag? ni kanske är smarta ? ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Skulle vara roligt om du kunde kika in på min blogg om sex och ställa en fråga, du kan vara anonym om du så önskar, alla frågor blir besvarade!

www.seexbloggen.blogg.sePuss

2009-11-04 @ 17:01:40
URL: http://seexbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0