Paranormal activity

kollade nyss på paranormal activity med nadja, kan knappt skriva för skakar fortfarande. Fyfan vad äcklig film! aldrig varit med om att bli rädd för en skräck film såhär! seriöst.

filmen handlar om ett ungt par, katie & mika. Katie har känt sedan länge tillbaka att något är efter henne, ett spöke, demon något liknande. Det spelar ingen roll om hon flyttar till ett annat hus, demonen förföljer henne vart hon än är. Filmen är inspelad med en vanlig kamera som man har hemma, det gör att man tror att filmen är på riktigt, att allt har hänt. Mika, hennes pojkvän, vill försöka få bort demonen själv via vissa experiment o.s.v därför filmar han alla dagar utifall han skulle få nått på film. Katie vill ringa till en '' spökjägare '' som ska hjälpa dem, men när det väl gör det så kan han inte hjälpa dem. ingen kan hjälpa dem. Man får följa med deras dagar & det är mest på nätterna demonen dyker upp. Saker blir bara värre för varje natt & de två sista nätterna är hemska!

den är lite seg i början men sen när man fattar mera så vill man fortsätta att kolla, man vill ju veta vad som kommer att hända. Den är lätt värd att titta på, den är samtidigt läskig & sorlig. man tror ju att allt är på riktigt!det är inget '' the ring '' stuk eller '' the grudge '' med den här filmen, så verklig & så bra gjort. vill aldrig se den igen. FYY!!!titta på egen risk.

LÄS INTE OM DU INTE HAR SÄTT FILMEN :

läskigaste scenen var när hon blev utdragen ut sängen, dör när jag tänker på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0