söndag...= kul

proppade nyss i mig hamburgare med strips :)) gott.

tänker inte skriva så mycket, verkar som de flesta som grinar för att Rabih åkte ut har blivit emos & sitter just nu vid det här tillfället och skär sig :(( nej inte riktigt så kanske men tycker endå det va bra att han drog, min mamma röstade såklart på mariette när de stog mellan dem & jag och pappa hoppade upp ur soffan och skrek '' SCOOREE '' när rabih åkte ut >:) moahha.

iaf så blir det mycket bio besök inom de närmsta veckorna :) nu på lördag bli det kanske 2012, sen new moon, OCH tro det eller ej kanske ska se paranormal activity PÅ BIO!! fifan kmr kissa ner mig, kunde knappt sova igår, trodde att nån skulle dra mig i fötterna, shiiiet. nej men måste ju vara lite modig också, tror jag ska se den fan vet ju endå vad som kmr hända ;) new moon SKA jag se fler gånger på bio, yess. med vilka vet jag inte. känns kanske lite onödigt att spendera pengar på massa bio, men vafan jag har så det räcker. no problemo.


söndags underhållning !

Kommentarer
Postat av: Anonym

jätte bra blogg,och fin ,helt underbar :D

Min blogg är inte lik din,men den är bra ändå tycker jag ;) Den handlar om hur man kan förbättrar sin självkänsla och självförtroende .ja,och så handlar den om massa andra sker som tonåringar går igenom. Du kan ju kolla in den,även om den kanske inte är någonting för dig,de den ett försök;)

Den heter ialf ; http://jjuno.blogg.se

2009-11-08 @ 20:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0