svininfluensan NEJ TACK spruta? yess

okej nu är jag trött på sånt här skitsnack, är det ingen som fattar att media skriver allt det kan hitta på om svininfluensan? vill de att folk ska bli smittade och må piss eller vad är deras allvarliga problem?? läste världens sämsta artikel i aftonbladet för nån vecka sen där det stog nått om '' ( kmr inte ihåg namnet ) dog i svininfluensan '' det var rubriken på första sidan! då tänker alla '' men herregud!! jag vill inte dö . NEJ ingen srputa för mig '' MEN om man bläddrade fram i tidningen till själva artikeln så stod det '' visserligen fick han en hjärtatack '' ......... VAD ÄR DÅ PROBLEMET ?!??!??!?!!? det va ju nått barn också som hade dött, men det hade CANCER. en annan hade också dött typ bara några år gammal, MEN DET BARNET HADE MUSKELPROBLEM ?!?!?!?

så varför lägger alla ner så jävla mycket tid på allt det här skitsnacket, som om allt är sprutans fel ? de kanske hade dött i vilket fall. jag menar cancer? de flesta dör i cancer. alla som har dött i svininfluensan i sverige har antingen varit gamla eller hafft/har en sjukdom. jag känner flera som har tagit sprutan och ingen har dött. jag ska ta sprutan och tar den hällre än att bli smittad och få magjuka = diarreé & spyr hela dagarna + snorig, feber, ont i hela kroppen.

varför har det blivit så jävla stor hysteri om den här sjukdomen? jo folk vill käna pengar & säkert för att den heter SVINinfluensan alltså är folk rädda för grisar helt plötsligt och kmr inte att köpa julskinka i år! man äter precis lika mycket kyckling som gris? men när det va fågelinfluensan var det knappt nån som brydde sig, inget vaccin fick man häller, så alltså är svininfluensan farligare = TA SPRUTAN FÖFAN!

här är några rubriker som skrivits.

* Katt i USA hade svininfluensa

* Elever till sjukhus efter vaccinering

* Fick svininfluensa - trots vaccinationen

* Föll i koma av vaccinet

vissa tänker säkert '' men gud det där vill inte jag ska hända med mig '' lovar er att det mesta som skrivits om sjukdomen är 5-7% sant resten är bullshit.

live a långt happy life & ta sprutan ! :)det kanske är illa i mexico elr vart det nu började! men come on! det är typ på andra sidan jorden!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0