VAD JAG TYCKER OM BLOGGARNA!!

ÅH vad roligt, har alltid velat gjort det här, fan vad kul !! :DD ska säga vad jag tycker om storbloggarna! :))

KISSIE: - alla typ hatar henne och massa, men jag gör faktiskt inte det. jag gillar inte henne häller, MEN det är bara hon som förstör för sig själv hela tiden, har följt bloggen långt innan hon blev känd & man märker hur hon har förändrats. jag läser bloggen för jag ser hur hon, sakta men säkert, faller ner mot botten.

Dessie: - jag vet inte vad jag ska tycka om henne igentligen, dryg,fjortis. jag vet inte. har iaf grått/vitt hår. inte mkt att säga.

Paow - läser inte bloggen, bara nu för att hon är i thailand & det ser så skönt ut med sol. annars verkar hon ganska osäker, och kanske till och med elak ibland?

KENZA  - ganska ointressant blogg, ganska svart blogg också, hon använder svart nästan hela tiden :S annars verkar hon ganska trevlig och så & det är kul att läsa om hennes resor! :)

Foki - gillar verkligen inte den här bloggen, USCH!! hon verkar så.... omogen, ja men kolla hennes video bloggar '' hej, HIHIHIHI hääer ääeer min rosetttt, den är hihihih råååsa för jag äelskar råååsa! '' nej tack, hon kan aldrig säga vad hon tycker igentligen, alla är ju sååå söta och gulliga!...

Falskssanning - ja här kan man ju inte gå efter person, men gillar bloggen! kul att läsa om bloggarna som blir jätte sura för att hon har så mkt skvaller som verkar stämma? varför skulle annars alla bli så sura? visst en del av deras privatliv kanske försvinner, men är man med i leken får man leken tåla!

blondinbella - mammabloggen, oj förlåt!! det är ju blondinbella, läser verkligen inte bloggen, men de få gånger jag har gjort det så möts man av mils långa inlägg om..... självkänsla eller typ kärlek. GRATTIS blondinbella du har just vunnit ptris för SVERIGES tråkigaste blogg!

katrin zytolksdfhslkh?!?!?! - hat,hat,hat.. okej nästan iaf. hon är ju betydligt äldre än kissie, och alla dem. Så sitter hon där VUXEN SOM HON ÄR  och snackar skit som en 14 åring. om en 14 åring dock. men endå det hon sa om kissie skiter jag i. men just det att hon ens snackade skit om någon yngre större bloggare? ( tänker på det hon sa på vakna med the voice  ) syns ju jävligt tydligt att hon är AVUNDSJUK, kanske inte på hur kissie ser ut elr hur hon är, just för att hon har större blogg fasst hon beter sig som en bimbo. så blir hon tjurig för att hon hennes blogg inte är lika stor längre. tycker inte synd om henne, bloggvärlden behöver unga bloggare & inte 25+are

Mattix?? - heter han så? jaja, ni vet ullared bögen? han kanske är snäll o.s.v IRL men komigen, han är 22 år ! jag förstår verkligen inte varör bögar måste klä sig som tjejer? och beté sig som en också. klart att man får vara bög, kör på bara men de kan väll skippa att vara så... bögiga :S läser inte bloggen, men nån dag växer väll folk upp. förhoppningsvis.

gaybloggen - ja, jag tycker inte han verkar lika bögig som den andra faktiskt! han har iaf inte en '' bög '' låt o.s.v och han verkar mognare på nått sätt, mattix skriver bara om '' ni har väll inte missat mig på ullared '' sen lägger ut en videon, han har ju typ gjort det 40000000221552255 ggr. men amir kör sitt eget race & är mkt snyggare än mattix :)) go amir.

photoshopbloggen - de här tjejerna är ganska duktiga på photoshop, det säger att de har en speciel '' stil '' vad det nu va typ morphing elr nått sånt. i början tänkte man '' WOW '' !! men nu är den sämre enligt mig, samma sak hela tiden, ansikterna är för stora för kroppen & jobben blir bara mer & mer slarviga. slutat läst den. även de har sina fel, de är ju trots allt inte världens bästa på photoshop.

apieceofsisters - jag gillade faktiskt den här bloggen ett tag, men läser den inte längre. blir så sjuuuuukt ittiterad för om man tex rättar dem för nån sak ex:
En gång skrev jag att de hade fel när de sa att paow hade redigerat sina läppar stora via photoshop, fasst hon igentligen bara hade använt sig av super enkla picnik.com UTAN att förstora läpparna. de skrev b.la '' det här trodde vi inte om dig paow ! att du redigerar dina bilder, man ser ju en tydlig linje på sidan blablabla ''  så jag rättade dem och skrev hur det va ( har själv använt samma effekt ) kollade till & med om kommentaren blev publicerad! JA det blev den. MEN de tog bort den. samma sak nu. det hade skrivit att det VERKLIGEN var kissies fel att en emo brud tog djälvmord, då skrev jag vad jag tyckte. de hade b.la skrivit att de var sant för att det var en mogen 26 åring som hade skrivit det. då skrev jag'' NEJ HON ÄR INTE EN MOGEN 26 ÅRING FÖR HON VISAR NOLL RESPEKT FÖR DEN DÖDAS FAMILJ '' kollade extra noga att den blev publicerad, & jo dagen efter är den borta!

så vad är de rädda för? att folk ska se att andra kommenterar '' dumt '' och att folk ska tänka '' NEJ MEN GUD VAD SKRIVER DERAS LÄSARE!?!?!? ''

tänker iaf inte läsa den där sump bloggen mer, för de tål aldrig sanning, bara sina jävla diet smoothies.

okej det va det jag tyckte om bloggarna :)))))))))))))))))))))

pusshejs

// Ems

sry ingen bild,
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0