vad ska ni göra i framtiden ?

God kväll! :)

Vi har tänkt välldigt mycket på framtiden, vad vi ska jobba med o.s.v ! och först och främst ska vi flytta till USA, till new york (A).

ni kanske tänker '' lycka till med det * host * '' men det är faktiskt säkert till 99 % den sista procenten är om vi inte har pengar. MEN det problemet kmr säkert inte hända eftersom vi redan har börjat spara ;) vi ska jobba häckarna av oss i sommar & vid andra tillfällen för att käna in pengar! :)) har faktiskt tänkt åka dit och leta jobb, tänker inte skaffa det innan vi sticker. och så ska vi hyra ett ställe att bo på, och om vi inte hittar nått ja.. då får vi väll bo på gatan det skiter vi i för vi SKA dit. satan att vi ska. det är alltså sara, jag mickis & sabbe som ska dra. om ingen av dem drar så jag själv ( ems ). men först så ska vi ju såklart gå ut skolan och allt sånt, sen jobba ett år innan vi sticker! 


men det roliga med det här är att vi hara BARA planerat en framtid i USA inte i sverige, vet ni varför? för vi är helt inställda på att verkligen åka till andra sidan jorden och bo där. Vissa av våra vänner har typ inte ens några framtids drömmar, om man frågar

- vad ska du göra i framtiden då ?
- näää, vet inte. kanske bor kvar här ett tag, jobbar på mc eller nått. kanske åker till stockholm...
- ........aha ( ? )

det är ju nästan dragiskt att man inte tänker större, bättre att tänka större och kanske få hälften av det man vill än att tänka litet & få hälften av det? då får man ingenting ju! vi tycker det är svårt att förstå hur folk inte kan ha större framtidsdrömmar än att flytta till stockholm, visst de kanske tänker smartare för det är ju ganska garanterat att man får en lägenhet & jobb i stockholm, men kul och ens bo där man kommer säkert inge längre hällre.

bo i stockholm & jobba som mekaniker eller annat, finns inte ens på kartan i våran framtid. Har redan sakt till varanndra

'' om vi inte kmr iväg & stannar kvar här, då äre fan ett misslyckat liv ''

tror nog att mer än hälften av alla ungdomar i lilla köping idag vill flytta bort härifrån, jag menar kolla på det här samhället! folk bor kvar här från att de föds tills de blir pensionärer sen skriver de insändare i tidningen om att köpingsfesten borde läggas ner för det är så mycket bråk. T-R-A-G-I-S-K-T

visst de kanske ville det när de var unga, '' bo kvar i köping tills jag dör '' hur kan man ens tänka den tanken, om nån har gjort det...sök hjälp!

tror nog att vi båda vill se de flesta platser här på jorden, vill till alla länder utom tyskland ( iaf jag ) där springer det bara runt folk som åker till sina grannländer och mördar barn med en hammare :)) otrevliga är de också.

så sammanfattning: vi ska inte bo kvar i sverige & om vi gör det... ja då kan vi lika gärna bli emos och tycka synd om själva ( kmr aldrig hända )

och alla borde ha STORA framtidsdrömmar.
flytta till stockholm kan ni göra sen.
// ellesander

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Hoppas ni lyckas med eran plan om att åka dit.

2009-11-11 @ 13:33:22
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Therese

Ni inser att ni bara får flytta dit om ni har arbetsvisum, greencard och vanligt visum som vanligtvis bara räcker i tre månader?:)

För att få flytta till USA så måste man redan ha ett fast jobb i själva USA asså. Så ni får bara inte flytta dit sådär. Det är lättare om man typ bor i canada, eller ett engelskttalande land - är man ifrn sverige eller ett land som itne snackar engelska måste man udnersökas för terrorisism och sån skit. så det är ju inte bara att flytta direkt - pengarna spelar ju inte någon roll alls faktiskt.

2009-11-11 @ 20:32:27
Postat av: Anonym

Sv: tråkigt att '' Therese '' inte har nån blogg man kan svara på, så svarar här ist ;) orkar inte göra ett inlägg för att svara :)men iaf, ja vi vet att man måste ha grenncard hit 6 dit & att man bara får vara där i tre månader först då. Men det är endå bra för efter det tänker vi åka hem för att '' kolla '' om vi verkligen vill bo där eller inte. dock visste vi inte det där om terrorism undersökningen ( det kan man ju endå nästan förstå varför de har sånt ) eller det där med att man måste ha ett jobb ;) så tack så mycket! nu vet vi det också! :Dkram ellesander2009-11-12 @ 16:11:22
URL: http://ellesander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0