YES!

jo sara har redan skrivit om dagen! kan ni tänka er 90 dörrar !!! :O och igår fick vi stryka 24 gardiner :(( vill aldrig se ett strykjärn igen! MEN efter det tråkiga kommer det roliga, så tycker vi har lyckats välldigt bra med praktik plats faktiskt ;)

idag beställde vi en ny dator ! satte ner foten igår och sa '' nu räcker det '' för min dator bara stängs av heeela tiden när jag spelar sims 3. SÅ köpte en ny idag med massa bra grejer ;) fick dock betala 2500 själv, men det är lätt värt det. har hafft den här datorn i minst 5 år den är sjukt seg det lär ju alla som har varit här veta! men det tråkiga är att på den här finns skit mycket bilder! så måste köpa sån där USB- minne sak så man kan ladda över allt ;) very smart! ( så ida om du ska ha bilder får du ringa nån dag )

satt igår och försökte förstå mig på hur man laddar ner sims grejer, fick ladda ner ett ex antal olika filer för att det ska funka på den här 80-tals datorn, men när jag väl startar så...= ny dator. :)))
blev en acer om nån vill veta, pappa ville ha en dell för typ 9000 :SS och jag skulle betala hälften men då sa jag NEJ! måste ju ha lite pengar kvar till kläder i framtiden nån gång när det behövs, har handlar as mycket nu på senaste tiden så behöver typ en ny garderob för det är proppfullt i alla hyllor, förutom i sko hyllan :(((
  visste ni förresten att jag är en riktig sims nörd? det är nästan som ett beroende. har spelat sen sims 1 kom ut. laddade ner filer som en dåre för ca ett år sen till sims 2 ! datorn krashade 3 gånger, hade sammanlagt över 4000 nedladdade filer, inte konstigt att den la av :( därför är jag så glad nu när en ny dator kommer hit redan på fredag! ÅH vad roligt!!! 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

haha ja den scenen var så sjukt roligt, jag skrattade också så att jag fick ont i magen då!!

2009-11-03 @ 17:24:30
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0