Love ya girls

Är hos mickis nu så internet här kommer saara ;D.

HAHAH !
Måste bara skriva det här, har vissa problem, speciellt den där saken :) Ba börjar snacka om sin röv med oss och skit, Snälla gullet vi vill inte ens få en tanke på hur den kan se ut. Om du är stolt över nått du inte har så go GIRL ;D. Mer tid orkar vi ej lägga ner KYSS på dig :)

Igår blev det massa mys med mickis & Ems. Först donken sen hem till mig feta godis kolla film oså =). Sen runt halv 12 kom mickis & jag på en sjuk sak. Att vi skulle cykla till Arboga HAH. Ja & vi gjorde det också, eller kom till valskog så kom anton & Emil o hämta upp oss. Så körde dom mig till pontus älsk ( L ). 
Idag då; VAKNA av en iskall pontus som skräck väcker mig :P drar till ishallen senare mötte man upp mickis & tog tåget in till köping igen (Y) Och söndagen blev softa med mickis kärlek. PUSS PÅ DET ! 
 

*

Mot valskog 1 mil .haha


HAHA blev ju blind av kamran ;K - hade fika i värran (Y)


ser inget där .Puss hejs


Kommentarer
Postat av: a

snygg blogg!

2009-10-04 @ 21:22:01
URL: http://martinagustavsson.blogspot.com
Postat av: Emma

sv; aw vad gulliga ni är som skriver om mig.

bar för att jag klarrav att gå usminkad! du ser ut som en jävla jag vet inte vad! jag vågar isa mig osminkd ilket ni inte verkar göra, get over it! tror du ärigt talat att jag tar åt mig av dina/er kommentarer eller? nä skulle inte tro det! BITCH!2009-10-04 @ 21:46:09
URL: http://emmabeata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0