förbannad?.. JA!

okej nu är jag fan trött på allt jävla skit snack om den här '' nya praktikanten '' ! vafan äre med folket i sverige??? har dom ingen humor! alla säger att '' det är SÅ fel '' blablablabla! det äre väll inte? fan är det det för? han fattar väll förfan själv att han är cp skadad? OCH han fattar väll att man skrattar? det är ju det som är meningen, alla ICA reklamer har varit roliga? varför skulle dom nu helt plötsligt göra en reklam där man ska tycka synd om någon som är cp skadad? inte dirket det som var syftet? dom tog säkert med honom för att visa att cp skadade också kan praktisera & vara med i TV. alla är väll endå lika mycket värda? så sluta med skitsnacket om att det är förnedring för cp skadade. det är det ju långt ifrån, tror att det är bra för cp skadade. då kanske dom får en praktik plats nånstans. och då ser dom att cp skadade visste KAN.

blev så arg när jag läste alla kissies kommentarer för inlägget hon skrev. folk var sura för att hon kallade det '' cp skadad '' istället för '' dawnsyndrom ''. töntigt. jag tycker vi gör såhär
TADAAA! '' praktikanten '' får bli dagens ;)förnedring? låååångt ifrån.

annars idag så måste jag plugga, kanske sticker iväg & solar lite senare med sara & sabbe.

pusshejs!


Kommentarer
Postat av: Sweet Atti

Boka på sf.se :) Finns fortfarande några biljetter kvar i Malmö :)

2009-10-21 @ 15:24:40
URL: http://sweetatti.blogg.se/
Postat av: Agnes

Hej:) Jag såg din/er kommentar på kissies blogg! Du har helt rätt! Kissie är så himla dum! Fattar inte att hon kan skriva så....min brosa har dawnsyndorom och han är den härligaste människan på jorden!Kram AgnesP.s du/ni har en jätte fin blogg!

2009-10-21 @ 15:43:10
URL: http://agnes96.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0