11/9

Är en dag efter, men som dom flesta vet så var det ju 11 september igår ? den dagen då terrorister tog över 4 plan & två av dem krashade in i tvillingtornen & ett annat i pentagon & det fjärde mitt ute i skogen ? ;/ var det nån annan än jag som kollade på flight 93 igår som gick på 3an tror jag det var ? tyckte filmen var bra.

För er som inte såg den så handlade den om 4 terrorister som kapade ett flygplan. Fasst besättningen försökte ta över planet men dom störtade in i skogen iaf. :(

Om jag hade suttit på ett plan & några hade börjat hota med kniv & bomber och grejer så hade jag fått panik ! ( Fasst om jag var en bodybuilder elr nått med vapen så hade jag dödat dom ;) inte för att man kommer in med vapen på ett plan men OM jag råkade ha typ en kniv nånstans, hehe! ) Kaparna i filmen var ju såklart välldigt nervösa & en av dom hade flygkunskaper, så han kunde styra planet själv! Tanken var att dom skulle störta in i tvilling tornen, men eftersom besättningen slog tillbaka så störtade dom in i skogen & alla dog! Samma sak hände väll med det tredje planet som också skulle in i tornen men '' missade '' elr körde fel & krashade in i Pentagon istället.

Men tänk om man själv var en terrorist ? Dom verkar ju ärligt inte ha några känslor elr föräldrar/släkt? Att bara gå in på ett plan & hota massa folk och se hur folk gråter, får panik, och allting & ringer hem till sina nära & kära och säger '' hej, jag kommer dö några terrorsar har kapat planet vi ses aldrig mer hejdå '' typ ? sen står man bara där med bomber runt magen & kniv i handen ! Så vet dom själva '' jaha, jag ska dö snart '' Varför vill man ens ta självmord samtidigt som man dödar oskyldiga också ? hade det inte bara varit lättare & hoppa från en bro, visst om dom kanske gjorde det för nån '' ledare '' antagligen så gör dom väll det. Men endå! dom lyckades ju ganska bra med world trade center! För dels dog alla på planen, alla i tornen, nästan alla som försökte rädda folk i tornen OCH alla nedanför som blev mosade när tornen rasade ihop !! Nej som sagt dom borde inte ha några känslor för nånting!

Men den 11 september 2001 är en dag vi alla kommer att minnas!

vila i frid alla oskyldiga som dog den dagen ! <'3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0