Rånare in köping city ? ;)

Yepp, inatt så baxade några blattar ( säkert ) lite grejjs på inter sport, blablabla! Bryr mig igentligen inte men det roliga va att rånarna hade lyft bort en hel ruta?!!?!? Hahahha, fan va smart igentligen ? & inte nog med det så kom inte securitas på direkten utan 45 minuter senare, så jaa för andra natten i rad fick dom med sig en hel del kläder, hoppade in i sina bilar & börnade runt oden pizzerian ! Skrattar lite när jag tänker på det, så klockrent köping, händer typ inget & när det väl gör det så kommer typ inte ens polisen, åh så misslyckat!

Snackade lite med mammsen för jag får ju inte mitt barnbidrag,& vill ju ha det för jag tycker det är bra :)  -.-' fick lite krav av min mor om jag skulle få det!!

* betala allt inom innebandyn själv
* betala mobil räkningarna själv
* betala allt själv hela tiden förutom maten jag äter HEMMA?!?!!??!?!

så nej tack, vill fan inte ha det nu -.-'''''''''' som om 1000 spänn skulle räcka till allt det där ? pffh, nej hon fick som om ville... den här gången! men jag tänker inte ge mig, det går alltid att förhandla.

Ska sova nu, så jag är pigg imorgon, hatar onsdagar alla dryga lektioner! Gustav & den nya vikarien med orm hår :S ush undrar om jag överlever! kan jag alltid dra till tandläkaren igen ! >:)

har lite bilder på dessie & när jag vet att hon inte gillar att just dom bilderna är uppe på internet så kan inte mina fingrar hållas i styr! PRINT KNAPPEN DIREKT ! så om nån vill ha så kan jag skicka.. som vanligt ;)

men vadå om man är storbloggare så får man väll fan tänka sig för innan man börjar porra sig med allihoppa?
dum jag va nu..... elr nej.

adda rutigpudel@hotmail.com 
SEEYYYAA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0