ems tankar om räkor utan liv. (:

fan vad glad jag blir när det poppar upp saker mitt framför näsan på en ibland :D den här gången hade jag tänkt skriva mina '' åsikter '' om den där wannabe Egoina bloggaren som skrev några rader om de klassiska mjukisbyxorna :)) namnet på bloggen var ju JÄTTTE roligt. typ '' allt utom räkor '' lr vad den hette. kanske för att hon själv liknade en röd liten finskalad räka ;))

men nu till saken. hehehdär är hennes inlägg. jaja. jag kanske tar upp det här för jag är seriöst köpings största mjukis lover! kände ett litet hugg i hjärtat när jag läste det där :( fan inte snacka skit om mina bäbisar :((

därför gör vi såhär. 


lite BRA tankar om mjukisARNA1. Det är sinnessjukt fult. F-U-L-T. Seriöst.
Och de som bär dem mest är de där tjejerna som lägger timmar vid spegeln varje morgon. De kan hålla på med plattången i hundra år, och de måste absolut sätta i löshåret innan de kan gå utanför dörren. Men sen tar de på sig mjukisbyxor. Jag fattar verkligen inte. Det finns ingen som helst logik i detta.


1. Det är så sjukt jävla snyggt så det är fan inte sant. ÄRLIGT!!!

De som bär dem mest är tjejer som inte orkar bry sig vad fan dom har på sig, som inte orkar gå runt i thigts elr jeans en regning dag. Sätter upp håret i en bulle, sminkar sig inte ens, går ut & får konstiga blickar av folk. visar fingret! klart. tjejer som sitter i '' hundra år '' med plattången, i med risbusken ( löshår ) och sen tar på sig mjukisar. dom orkar helt enkelt inte ha nått annat på sig den dagen. ^^ tråkigt för dom.

2. Det är galet oskönt.
De saknar liksom styrsel. Det är som att ta på sig alldeles för stora, tjocka tights. Eller ett par gigantiska jeans utan form. Usch.


2. FINNS INGET SKÖNARE ÄN MJUKISAR <3<3<3

hejj allihoppa, det är PARTY varje dag tydligen. ALLA tar på sig klänningar eller äckligt små jeans och dör av att vi knappt kan röra oss!! mjukisarna dumpar vi i skogen, eller ger till emosarna !! ALLA TJEJER NU SKA VI ALDRIG MER GÅ RUNT MED MJUKISKLÄDER!!!! wohooooo. vi kmr dö :( för mjukisar har ju ingen '' styrsel ''


.........

en sak till.SHIIITTTTTTTTTTTTTTT , bruden har HUMOR också ?!?!?!?! herreguuuuuuuuuuuuuud, va rolig hon var där. dra mig baklänges årets roligaste asså!! EN RÄKA MED HUMOR !!! sugen på räkor jag blev :(

shitt, ems är inte glad nu asså. jag äger fan 254651354 mjukisar, OCH INGEN SKA SNACKA SKIT OM MINA ÄLSKLINGAR ?!?!? FATTTTAAAA !!!!!!!! btw, mjukisarna på bilden är ju fan kärringbyxor.!?

VÄLKOMMEN TILL KÖPING DÄR ALLA ÄGER MINST ETT PAR MJUKISAR!!

// ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0