första april = busigt

har inte lurat en enda idag faktiskt :)) glömt. men tanten som ropar ut i högtalaren på skolan var på RIKTIGT skojj humör idag kan jag lova, såhär sa hon '' vi har ställt in påsklovet i år, men lärarna kommer vara lediga som vanligt '' HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA dör av garv asså, årets SKÄMT! skit kul . verkligen ^^

iaf så fick man reda idag på vad man kom in på för linje, kom in på mitt första ;)) blir hotel & resturang då ;D = bartender next! ^^ trevlans. får väl skippa playboy då :(((( FAN jag som älskade att vika ut mig i den tidningen. ajjja har ju endå bdb kvar HÖHÖ! ..

idag blire kanske '' fest '' utan dricka, eller bio/myskväll. vad vet jag? hänger med som en vante lite överallt. ska iaf städa typ nu, sen hoppa in i duschen ! imorgon kommer min farmor som jag inte har träffat sen augusti <3 när jag var på farfars begravning. :(( hatar begravningar, verkligen det värsta som finns. har bestämt att jag ska försöka unvika dom så mkt jag kan i mitt liv. orka samlas på ett ställe för att sörja tsm, inte min grejj.

men iaf så måste jag städa , lyssnar på härlig rockmusik kan inte bli bättre.köpte också värme skydd till mitt hår som för övrigt börjar bli skit tunt ( enligt mig ) och gult känns det som, fan. har ju börjat platta & föna varje dag, inte bra. därför behövdes skydd, vet inte om det funkar aldrig använt.

det kommer iaf från syoss, och kostar ca 70 kr! skulle igentligen köpt TRESemmes men det var slut :( 

ajja måste verkligen städa nu! shitt.

// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0