skolmaten ! BIG NONO

jävla skit! orka att natur helvetet ska bestämma hela tiden ? :@ vart fan tog gud vägen ? han kan väl gör nått åt skiten. bara för att det är nå vulkan blablabla så kommer vi typ inte ha soligt väder här! för jävla aska blåser över sverige och skit. FAN TA ER VULKANER!?!?!!?

jaja, det va iaf skola idag, jääätttee roligt hade jag ! det sög med andra ord. Sen blev jag så arg på skolmaten och alla som ska försvara den! här kommer tre FAKTA! som man borde fatta & gå efter.

1. skolmaten är för jävla äcklig, så fort man ser den tappar man matlusten. sen är man skit hungrig hela tiden i skolan så man MÅSTE äta den. pinar i sig varje tugga :( dom säger att mc donalds är jätte onyttigt & innehåller massa konserveringsmedel.... hellu, nån som har kollat skolmaten ? svär att dom där korvarna håller sig i minst 5 år! :S

2. '' inget socker eller salt i maten, man blir tjock '' NÄÄMEEN HEEEEEJ!! ska vi äta mat utan salt ?... vaffan händer med världen? sen när det är pannkakar får vi INTE socker, men vi får sylt?? vilket smarthuve kom på den där idén liksom ? jag blir ju galen utan socker, inte konstigt att alla får IG på proven! VI FÅR JU FÖRFAN INGE SOCKER ?! .. elr salt.

3. skolan leker herr duktig och använder fullkorn i precis ALLT! fullkorns pasta, fullkorns bröd, fullkorns mjölk, TORRA fullkorns knäckebröd, fullkorns bestick, fullkorns smör!


NEJ, vi blir inte smalare för att det inte finns socker eller salt i maten

NEJ, ingen gillar skolmaten

NEJ, skolmaten är inte fräsch

NEJ, mat-kärringarna gillar inte sitt jobb

...

JA, sopor är godare än skolmaten

JA, mat-kärringarna är lata

JA, vi får äta på papperstallrikar ibland

JA, maten luktar skit

JA, det finns maskar i fisken


alla kan sluta låtsas att maten är så god, att vi ska vara tacksamma för barnen i afrika inte ens har en skola ? okejj.. så om barnen i afrika inte har en skola för att deras land är fattigt. så ska VI som har ett lite rikare land få äta skitmat iaf ? fuck it, alla vuxna som säger '' den är väl inte så äcklig ? '' , dom dör ju fan när dom får smaka på den. shitt. nån borde göra nånting åt den där jävla skit maten. för den är fan INTE god.

sen värms den på 13365363 ggr om & om igen! idag fick vi ju typ rester från det som var i måndags! ueeeeeewwwww.mm gott, ser ut som mormors slemhosta!

btw hata bitterfittan i lokalen, banta!!!!

// emsss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0