Början av lovet!

Hej hallå jag har inte kunnat skriva på hela helgen! För att min dator är helt bangad! Men jag lever iaf & mitt lov har börjat skit nice :) Inte för jag gjort något speciellt förutom att jag har vart på cup över helgen i katrineholm. Det gick inte så bra för oss direkt- vi kanske inte var tillräckligt taggade. Men kul hade jag iaf med tjejerna =) Måste säga att det var otroligt fint väder där på lördagen! Man kunde ej behålla lång tröjan på. Och när Mickis anna jag Becca & Amanda gick ner på katrineholms city såg jag årets första fjäril för min del :D + så köpte jag min första ISGLASS- den ni!!

Vad händer mer på lovet?
Ja imorgon är det ungefär halva lovet kvar :O Jag & Ems har lite planer till på kvällen imorgon som är hemliga ;) ( eller vi gör det bara om pontus hänger med eller någon mer ) Fick veta en rolig sak idag... att Linda en kompis från stockholm är här i stan. Så jag ska försöka träffa hon imorgon också =). Vad som händer mer på lovet får ni läsa om senare ;)


Torsdag- En kväll Ellesander tillbringa tillsammans! Mycket skratt haha.Fredag- en rolig mys kväll med dessa flickor :) ( hihi )Fredag & Lördag- Då var man i katrineholm på dagarna
& spela cup med bästa flickorna! ( bjuder på bilden )
Söndag- En stekig dag med Sabina & Sofia. Kolla fotboll på krillan & gled runt i stan
på kvällen mös man med pontus!

Puss puss

//Saara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0