blandat....

GOD kväll, jag har mått som ett sär hela dagen typ. Lyssnat på cp hög piss dålig rock från grannarna mittemot som hade volym 3000. Med öppna fönster dessutom. Fyfan vad arg jag blev efter tag. Av två anledingar.

Den ena, för att dom har fest hela tiden, och då menar jag heeela tiden. Låter som en kärring nu, men asså. Okej att parta typ en gång varannan vecka. Men inte varje helg & ibland vardagar. Isf får dom väl fan tänka på alla andra. Vi bor ju faktiskt mitt i stan och det här är ju ett GEMENSAMT SAMHÄLLE FÖRIHELVETE!!!!!!! haha nej, men dämpa på festandet tack. Tänk på levern :(

Den andra, jag önskar jag också kunde festa som dom gör :O ha en fet stor lägenhet på 150 kvm. Dra hem massa folk, göra grannarna skit sura & leva livet. Fan va fuskigt.....

Jaja, grejen är den också att dom har förfestat sen typ 1 ? alltså, samma hard metall rock i 9 timmar typ ? Efter ett tag sätter det sig i huvet som kladdigt tuggummi. inte OK! ( ni vet sån rock där dom bara skriker ? )

Japp så mitt i festandet gjorde jag toast. Kan lova er att den såg ut som 5 svåra minuter i toast maskinen. Men det var gott som fan :) När mamma sen såg maskinen sa hon bara '' vi i helvete har hänt med den där ? ''Ja, och mitt i det här inlägget så hoppade internet <3. Det är ett tecken på att det börjar bli kallt ute. Fatta mycket det hoppade i vintras, var 5te minut typ. as drygt.

Nej nu ska jag avsluta det här, imorgon ska jag upp sju. För träningsmatch. :) lär gå skit eftersom jag inte kan röra mig som normalt folk. vi hörs!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0