inte som planerat..

hej !

Jag lurade er lite när jag gav er ledtråden i det där inlägget ;P inte meningen, men när jag och nadja började snacka ihop oss om hur filmen skulle bli. Så kom vi in på helt andra planer. '' jag har en tomtedräkt i källaren '' sa nadja. Och ja... ni kan ju gissa vad det blev. haha. eller nej det kan inte. blev iaf bla lite slagsmål, ramla ner för trappor osv. Låter kul lr hur ? ;)

jag ska fixa en '' remix '' med olika delar ( dom bästa ) från alla filmer vi har spelat in, och ja det kommer hamna här & fb osv nån gång i framtiden. Det tar bara en jävla lång tid med alla filmerna och redigera osv, är fortfaraqnde ingen kung på det. Men säkert bättre än alla som går media ^^ hihi.

nej nu håller tränings värken på att ta livet av mig, kul att man kan gå i trappor, och kul att jag bor på stan så alla glor på mig för det ser ut som jag har skitit på mig. fast det har jag iof...hahajag tror nog att det här är bland det sjukaste jag och nadja har gjort, haha ni ska se videon asså. garvar så jäkla mkt åt den heeeeela tiden. tröttnar ALDRIG !!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0