LUUUUUUGNA ER !

jag lever ! ;D jo det är sant, så nu kan ni sluta vara så oroliga ^^

Jag har glott film hela dagen ( 1 film ) haha. Sen äntligen har jag fixat låtar till luren. Tack och lov. Jag håller i nuläget på att dö av svält. Så ska börja röra mig snart till kylskåpet. hehe. Förresten, igår tittade jag på Kick-ass. haha, kan ju säga att lill bruden är min nya förebild (a) nejdå.

Men usch vad hungrig jag äääääär . Vill ha en kibbe pizza :( åååh fyffffan va gott ;O får göra hemmagjord eller nått. haha. Gissa om jag blev beviken på vädret idag ? vaffan hände ? jag ville att det skulle regna så jag skulle slippa ha ångest över att jag bara hade planerat att sitta hemma hela dagen. Men det gjorde inte så mycket att det var fint väder, bara att dra igen gardinerna & låtsas som ingenting ^^ (y)

kvällens planer idag alltså...

äta mig fet (are )

titta på film...

fixa en blogg design

somna när jag fixar blogg designen

dricka cola så jag orkar fixa klart blogg designenNej det är inte våran design som ska ändras ;P tack och lov, hehe. Sabina har skaffat en blogg :) Så jag ska fixa hennes design tonight. Min första som jag gör åt nån annan :O haha vad kul ;D älskar att pyssla med sånt där. Specielt i datan ^^ då blire nästan alltid som jag vill.
så ser den ut just nu. :( fult, haha.

kommer lägga resultatet här sen ;) så ni får se hur det blev. puss sålänge ( inte säkert att det blir ikväll )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0