nolife

här sitter jag, med inget liv. som vanligt. har sagt bye bye till mina babes nu också ;( om jag inte träffar nån imorgon såklart. vi får se!

Men iaf, så sitter jag här och är typ depp.... tittar på undervattensfilmer från BBC på youtube ... ? vad hände där liksom ? ne, ska snart stänga av datan för kvällen och vara social med mor min & snacka om resan imorgon osv. Är gaaaanska taggad på att åka härifrån, skippa mobilen = inte smsa, fyffan vad skönt det ska bli att skita i sms. Orkar inte med det längre... orkar faktisk inte med nånting, fattar inte ens nånting längre :D haha, jag är helt störd i huvet just idag. eller nej, jag har blvit under lovet.  bläää. vill flytta till en öde ö föralltid.den där blir perrfa!! lite träd med kokosnötter sov ^^ okej ny regel! JAG KOMMER INTE SVARA PÅ NÅTT SMS NÄR JAG ÄR DÄRNERE!!!  bara om jag är sällskapssjuk. skickar ni mer än ett sms lär jag lacka sen, eftersom det är jag som betalar både inkomna & dom jag skickar. Vilket betyder, dyr mobilräkning ( som jag betalar själv ) = inget party för ems.

ja, men nu ska jag deppa. lite till. äta skinka osv ^^ ( OGILLA - dom som spelar eller kollar film hela tiden, F-T-W ???? ) skriver imorgon slöhuven


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0