Sommaren 2010
Det första som hände på lovet förutom avslutnings kvällen då vi festa,
var en trevlig grill kväll på malmön med våra tjejer sara&julia!


Film; Natten då vi var med & spela in en film ;D


I början av sommarlovet drog vi med tjejerna till grönan ;) Samma dag som det kungliga bröllopet faktiskt. Vi var där hela dagen, och åkte det mesta. Till och med några barnkaruseller. haha. Sist satte vi oss i frittfall & skrek ihjäl oss. Vi var livrädda före, men efter bestämde vi oss för att åka frittfall tilt nästa gång vi åker dit. ! SE UPP ! 
Midsommar; Ems stanna hemma med familj medans sara åkte iväg & fira midsommarn med Mickis, Emma, sin kille & hans 5 vänner på en kamping. Den kvällen bjöds på grillning, en massa jordgubbar, sjuka lekar, naken bad? En tant som blev på körd, ett bröllop! En kväll med olika händelser ;)  Dagen efter fyllde sara 16år, var bakfull men klara sig igenom dagen med sin underbara familj osv... 


Arboga Meet; sara & sabina drog helt plötsligt till arboga för att parta, det var Arboga Meet! De drog till basse för att parta, blev bjudna på bira & hade det skoj tills de fick tankarna på att cykla hem till köping mitt i natten ;D 
 
Ems drog en tältning med nadja, det var coolan som höll dom vakna heeela natten. Ända tills en full gubbe kom upp från ingenstans & kissade på gatan :SI början av Juli drog vi iväg på RIX fm i v-ås. Kvällen var helt klart lyckad.Den bjöds på en riktig rolig fylla, först var vi hos linnea med sara & julia våra damer! innan vi ens hann gå ut hade en redan spytt & en annan låg som en sill på golvet. Vi alla kom ut till stan tillslut, & då börja allt. Vi åkte batman, träffa några, fick bada för klant ems tappade ju mobilen i vattnet HAHA! och blev skapligt deprimerad. Tror ingen som var där kommer glömma det. ;) För det andra så missa vi tåget hem också men fick som tur va åka med några andra hem.Power Meet! På fredagen då " orkaa määäh" videon spelades in! En rolig kväll- med lite bråk. Den ena av oss missa tåget hem & den andra hamna hos julia N. Otroligt blåa ben kom sara hem med dagen efter! vad hände den natten igentligen? ;D

På lördagen; åkte sara till västerås igen för att vara med sara&julia, Först hamna de 3 plus julia N & mickis på en båtfest vid hamnen! De alla blev bjudna på en massa dricka men tillslut hamna de på samma ute fest som på fredagen med allt trevligt folk! men den här gången var festen mycket bättre. Kvällen sluta med att sara& sara sprang efter en kille & skulle ta tag i honom- en historia vi inte nämner varför! Men en lyckad helg blev det.


Stockholm; Sara åkte upp till stockholm en vecka med pontus! De bodde i en söt liten stuga. Veckan bjöds på romantisk midda, shopping, bad & kvälls mys!


Öland; Ems drog till öland med sin syrra. De var där med hennes kille.
tråkigt nog regna det bara!


Dödar dagen; Den dagen solen var på topp & sara, sabina & becca skulle cykla till gropen för att bada. Men de cykla fel så de fick cykla 2 mil för att komma fram (Y) En dag som mins ;)


Kvällarna; Sen får vi ju inte glömma alla andra mysiga grill kvällar & party kvällar som vi har haft i sommar med allt trevligt folk! Som ex amandas party- börja bra men sluta inte precis lika bra. Den kvällen Ems har film på &  får inte glömma Ketchup, senap & råstad lök mannen ;) En rolig kväll! Och en trevlig kväll hos linnsan får vi inte häller glömma :)


Medeltidsdagen; Kvällen då sara drog till arboga med sara, julia & sabina då det var medeltidsdagarna. Kvällen sluta med party like a rock star på krogen- riktig kul kväll hade dom!

The voice; Dagen efter drog de till stockholm för att gå på the voice! De hade en trevlig dag/natt med andra folk också ;)

Sådär var en liten del av vårt sommar lov 2010! Klart sakt måste vi säga att det var bästa sommarn på länge. Den bjöd på en massa nya roliga saker som kommer vara riktigt fina minnen för livet. Och för det andra the summer have a secret! alla sommrar har en varsin om inte fler ;) KYSS
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0