sooo ems style!!

åååg jag är så stolt över min sara som har lärt sig att spela faktiskt är roligt ^^ blir nästan tårögd asså, medans hon spelar viva pinata så spelar jag halo från 90-talet typ :')  fast har börjat tröttna skapligt på det, haha.

jaja, jag är helt galet trött idag, fast jag sov nästan 12 timmar inatt :S skönt att inte bli väckt imorgon ;) för mina pärons semester är ÄNTLIGEN sluuuutt! åh fyfan va skönt. ;)

jag har börjat drömma massa konstiga drömmar på sista tiden ;O och alla är helt sjukt verkliga så när jag vaknar så tror jag att dom är sanna. Inatt drömde jag om ullvi, det var helt cp :S Och när jag vaknade vägrade jag gå till ullvi, tills jag kom på att det bara va en dröm ;O hmm undrar vad det är som spökar i mitt huve nu ;))

sen nu också ska man börja innebandy igen, inte i nått sär-lag den här gången ;P hoppas jag iaf, haha. nej men kul att jag inte ens har spelat innebandy på.. 4-5 månader ? :/ får se hur det här kommer gå asså, med match och allt på lördag. helt sick. ;(får bli en sån blick på det ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0