The voice!

Hej & godmorgon!

Jag tänkte berätta lite om igår kväll för er :) Ja vad ska man säga om hela kvällen? Det var ju faktist kul, men i slutet fick man nästan nog när man stod i mitten av ALLT FOLK!  Så det dåliga var väl att det var sjukt varmt & när man stod nära scenen så fanns det knapt nå luft!

Men vi åkte dit med halv 4a tåget. När vi kom fram till stockholm gick vi på stan en stund & fika osv.. Det var otroligt mycke folk överallt & jag önska att det kunde vart lite svalare ute. Men iaf gick vi & satt oss vid en gräsmatta lite senare. Och vid 7 tiden gick vi till kungsträdgården där själva The voice var då!  
 
Där på själva The voice blev det en massa dryga först. Störda som vi är men vafan ingen kommer träffa oss nå mer? Sen när det var nära slutet så var vi ganska långt fram, då Flo Rida skulle upp. När han kom upp blev alla helt galna! De slet & drog ialla, folk ramla ner & då trampa folk på den. Ja helt galna! Det var då man putta som fan tillbaka & stampa på deras fötter plus drog armbågen i magen på de jävlarna så att man kunde få lite luft hihi :) Ja så måste jag nämna att de hade en kärring som ordningsvakt! Helt störd & onödig.

Men kvällen fukna iaf!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0