01- Om oss

Nu börjar vi med det nya som vi sa igår att vi skulle börja med :) det är bara gå ner & kolla längre ner bland inläggen för att se vad vi ska skriva om de andra dagarna!


OM SARA

Jag heter Sara selander ( om inte alla redan vet det ) är 16 år och fyller den 26 Juni. Jag bor i en lägenhet i lilla Köping, vilket jag inte kommer göra när jag blir äldre. Jag är egentligen riktigt blond från början men blir bara mörkare i håret varje år. Min ögonfärg är en blandning mellan blå,grön & grå har aldrig själv förstått mig på vilken färg jag har. Alla säger olika. Jag är 168cm lång min kropp är kurvig vilken jag inte gillar- för jag hittar aldrig ett par jeans som passar mig perfekt!

Jag är en tjej som vill ha saker att göra, annars får jag stress i mig om jag sitter inne & bara dör en dag. Får känslan att jag slösar bort mitt liv. Konstigt jag vet, men det bara är så förutom om jag är sjuk då. Jag älskar när det händer saker. Då man har fullt upp med att göra olika saker. Jag gillar att göra saker som är förbjudna att göra, har alltid tyckt om att bryta regler;)

Måste berätta att jag hatar vintern & älskar sommarn- helst vill jag vara utomlands året om! vill ha party kvällar då alla släpper loss & allt blir helt galet, då menar jag galet också!. Tyvärr finns det inget sånt är i Köping -.- Jag blir lycklig av att dansa, det får mig alltid på andra tankar & tycker om att träna innebandy.  

Jag gillar personer som är öppna, ärliga & vågar vara sig själva! och att de vågar bjuda lite på sig såklart ska de va roliga typer också. Men det är nog många som är:)  Sådär nu vet nog alla lite mer om mig hihi.OM EMMA

Jag heter Emma Forssell men har blivit kallad Ems sen jag gick i typ femman, så det har blivit som mitt nya namn , är 16 fyller 17 i februari ;) Bor i en trea mitt i stan med mamma och pappa. Har en äldre syster som redan har flyttat ut för länge sen. Vilket känns skönt, för vi har kommit varandra mycket närmare nu när vi inte träffas varje dag. Är 165cm lång ungefär, har blåa ögon och har fortfarande kvar min naturliga hårfärg. Vilket är blont. Eller grått nu på vintern, och jag hatar det.

När jag var liten ( innan jag började skolan ) hade jag inga tjejkompisar, utan jag var med mina kusiner dag ut & dag in, Vilket gjorde mig till en riktig liten skitunge. Dagarna på den tiden gick ut på att göra saker man inte fick göra. Jag såg nog mig själv som en kille på den tiden. ;) Tror det där sitter i lite fortfarande, för jag hatar att gå på SPA och hålla på med skönhetsbehandlingar och sånt. Förstår inte riktigt grejjen med det. En så kallad avslappnad-ta-han-om-mig-själv-dag för mig är att löka i soffan tillsammans med bra mycket godis (:

Enda sen jag var liten har jag lyssnat på rock ;O 80 och 90 tals rock är bäst. Dör lite av det faktiskt. Allt tack vare pappa :) Fasst alla tycker jag har konstig musiksmak. Tycker ändå att alla gamla låtar är skönast.

Jag tror jag är en ganska öppen person, tror dom flesta ser mig som den störda/roliga typen. Blir glad av mina brudar :) tycker om att göra galna saker. Hatar kylan & allt som har med den att göra. Tycker inte häller om när folk som knappt känner mig talar om för mig vad jag ska göra & inte göra.

Jag lever för att fylla 18, ta studenten och dra härifrån fort som fan. Jag vill se världen och få ut så mycket som möjligt av livet. :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Sara: gillar du när det händer saker och full fart, så sök jobb på Donken ;P Har själv jobbat där å det var det stressigaste jag gjort...Emma:80-90 tals rock är guld! :DFin blogg! :)

2010-12-02 @ 13:32:42
URL: http://elinuppsala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0