11-En dag vi minns

En dag SARA minns

En dag jag minns riktigt hårt, är en dag på sommaren 2007. Jag och mickis följde med våra familjer upp till norr land? där en del av våran släkt bor. Vi skulle åka & hälsa på våra kusiner i en hel helg. Jag & mickis ville egentligen inte följa med. för vi ville stanna hemma & va med vårt kompis gäng & de killarna vi tyckte om då , men bestämde oss för att följa med ändå. Det var en lång bil resa. Nästan för lång. Det kändes som vi hade åkt flera mil ute på landet innan vi kom fram. Och vi hade ju verkligen inte räknat med att vi skulle vara ute på landet där det lukta bajs?? Vi fick panik! försökte ringa våra kompisar men ingen mottagning! vi sökte överallt efter en jäkla mottagning, vi cykla tillbaks en mil för att se om vi fick någon mottagning & se om man kunde bada någonstans. Men inget fanns! bara en massa bajs lukt & lantbruk. seriöst jag höll på dö. För det andra så trampa jag barfota på en gammal död fågel! och ni vet jag är livrädd för fåglar. Höll på att svimma. kunde inte dagen bli värre? Jo... vi fick sova i en trång varm bagage lucka -.- men måste säga att jag & mickis skratta som ett par idioter hela helgen. KLart allt händer oss liksom! haha blev tillslut en minnes värd helg :)


En dag ems minns.

Något jag aldrig kommer glömma var det här året i slutet av Maj, när jag,sabbe & nadja drog till Oslo för att kolla ESC ;) Jag stog mellan ett svårt val, att stanna hemma & festa på köpingsfesten tsm med mina vänner, eller åka iväg och glo på Esc. Tänkte att den här chansen kommer aldrig två gånger, och det enda jag behövde betala var biljetten som gick på ca 1 600kr & sen egna fickpengar. Behövde inte betala mat,boende,resan dit lr något liknande. För vi bodde hos nåra ifrån Nadjas släkt ;) Så det var prima! Det var också de sista pengarna jag hade kvar från arvet av min farfar så jag ville göra nått värt, ist för att festa bort dom. :) Det var ju knappt så att vi ens fick biljetter från början. Tror att biljetterna släpptes någon gång i April, och allt var borta på 20 minuter. Bara tur att Nadjas mamma satt kvar och väntade på sidan för helt plötsligt kommer det upp 4 st  Iaf så åkte vi dit på fredagen & finalen var ju på lördagen. Det sög ju lite att Sverige inte gick vidare till Final. Men gjorde inte så mycket. Om man räknar med dom gånger vi stannade osv så tog resan ca 7 timmar.

Dom bodde en liten bit utanför Oslo, det var typ köpings nygård kändes det som , haha. Fasst lite finare. Så det va massa konstiga norskar som försökte få med oss på fest. Jag fattade inte ett skit av vad dom sa. Hahah men nadja är ju norsk typ. Iaf så på Lördagen när det var Final så fixade vi oss typ hela dagen ;) sen åkte vi in till Oslo vid 5 typ? kommer inte ens ihåg när det började....8 tror jag. Utanför var det massa folk osv. Sen av en slump råkade vi hitta stället där alla länder skulle komma in, Vi var där ganska tidigt, så alla artister hade precis blivit stylade så dom var på väg in. ;) Vi lyckade få en plats längst fram bland en massa tv-kanals filmgrejjs. Fick hälsa på bla spanien, turkiet, belgium osv.

Sen där inne vare partajj! fullsatt Arena direktsänt och det var såååå värt.! Allting var så jävla bra, jag fick se jimmy jump till och med :') hihi. Framför oss satt några fulla bögar, asså dom var bögar på riktigt. Riktigt roliga, många skratt & massa dans ;) Dom bästa låtarna med mest drag var ju Frankrike, Turkiet & MoldavienAldrig skrikit sådär mkt i hela mitt liv, tappade rösten, svettades ihjäl, fick vara med i ett försök att sätta världsrekord i flash mob dance. ^^ Det var så jävla grymt! ;D kunde faktiskt aldrig tro att det skulle va så bra som det var!  Man kan faktiskt inte tro det, hade inte så häga förväntningar och det kanske var bra! men jag glömmer det fan aldrig! Ett av mina bästa minnen ;)

// ellesander.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0