Dag 03-familjenSaras familj
Min familj består utav mamma,pappa & lille bror. Jag har två unga föräldrar som bor isär. Jag bor bara hos mamma, träffar min pappa kanske en gång i månaden. Vilket har blivit en stor ändring från hur det var ibörjan. Min familj hade det bra för många år sedan då alla bodde tillsammans men varför de skilde sig är en lång historia som jag inte vill ta upp här. Och ungefär samma historia är varför jag flytta hem till mamma på heltid eller vad man ska säga hihi ;P  Vår familj har gått igenom mycket, det var en tid då det var för mycket. Då pappa blev misshandlad riktigt hårt ena året & andra året fick fotboja samt så flytta de isär vid den tiden. Men hur allt ser ut idag så är jag nöjd! jag trivs med hur allt är idag :) nu är alla vänner osv & det är jag glad över!
Har inte mer att säga förutom att min familj är rent ut sagt störd på ett bra sätt ;)
Ems familj

Min familj består utav mamma,pappa, storasyster & hennes pojkvän. Han är som en i familjen och som den jobbiga storebror jag aldrig fick. ;) Min syrra har redan flyttat ihop med sin pojkvän, så jag bor ensam med mamma & pappa. Sen har vi ett djur också kom jag på. En katt. Mina föräldrar är gifta. Min mamma har massa syskon vilket ger mig typ 100 kusiner. Vi hade ju våra galna tider när vi var små. Men nu när nästan alla är vuxna så har man inte sett fläcken av nån av dom nästan. Det suger ju lite.

Nästan alla säger att jag och min syster är as lika, kanske på utseendet. Men igentligen är vi raka motsattsen till varandra. ;P Om man skulle jämföra oss är det jag som är det svarta fåret/satungen/skitungen/rackarungen/emil i lönnerberga ungen. typ. Hon har alltid varit bättre än mig på allt, som till exempel att ta ansvar. ^^ Tror jag är familjens klappträ helt enkelt. Men det är bra, att någon livar upp familjen lite (a)
Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu är vinnaren av Dagens blogg utsed! Gå in hit och kolla om det var du som vann om du inte vann så får du en ny chans redan nu: http://majuss.se/2010/december/dagens-blogg-lordag.html#comment

Hoppas att du är med igen!!!Lycka till och GodJul!

2010-12-04 @ 17:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0