Dag10- värsta fyllan


Saras värsta fylla

Det var för två år sedan på halloween. Jag hade en hemma fest för att mamma var i Malmö. det vardå vi precis hade börjat dricka ungefär. Jag & jullan vakna runt 3 tiden för hon sov hos mig. vid 7 tiden började folket komma & jag fixade mig fortfarande lite.  Jag kommer ihåg att jag kolla på klockan vid 7 & sa nu jäklar kör vi. sedan kommer jag ihåg att jag bjöd alla som fråga :p de stora minnet var bara att jag gick runt & drack hela tiden, då menar jag helatiden! men efter 9 tiden kommer jag inte ihåg något, eller jo jag ramla på en bords kant & rev upp hela skinkan så det börja blöda, jag kommer ihåg att det gjorde jävla ont. Sen kommer jag ihåg att jullan sitter på magen min & slår mig i huvudet & skriker " skärp dig sara, skärp dig!!! " någon säger " julia slå inte så hårt" men jag kände inget jag bara låg & skratta sen blir det helt svart efter det. vaknar upp dagen efter med slangar i armarna, kollar runt , ett sjukhus, ser pappa som jag inte hade pratat med på ett halvår. Men första tanken var " hur ser mitt hemut! "


Hemmet var fint! inget hade tagit något osv :) de som hade städat var guld värda! men en sak lärde jag mig, aldrig mer sådär alltså :P någon riktigt fylle fest, hörde dagen efter att 4st låg samtidigt på toan & spydde, en kissa på sig? en åkte polis bil hem osv.. ja ni hör ju bara....


Ems värsta fylla

Det var vintern - 09. När Mika skulle ha hemma fest i valskog för att hon hade fyllt 16. Jag ljög att jag skulle sova hos sabina den kvällen, för fick tydligen inte sova hos Mika. haha ^^ Men iaf så åkte vi alla till mickis på kvällen vid 4-5 tiden ungefär. Kommer ihåg att sara & mickis hade bjudit sjukt många. Hade räknat med ca 40-50 pers men blev typ dubbla. Haha. Men jag då? hm jag fixade klart mig snabbast av alla. Sen började jag blanda drinkar på egen hand. Drack kanske liiite för mkt & lite för snabbt själv.... innan det ens hade börjat komma massa folk. HAHA! Minns att jag och klingan cyklade ute på gatan, sen helt plötsligt var vi inne och dansa. Sen låg jag helt plötsligt i en säng ? någon hade burit in mig i en säng och lämnat mig helt ensam där? fuck heller tänkte jag. Så gick upp igen, och alla sa hela tiden '' men eeeeeeems vaffan gör du uppe igen ? du är för full '' fick inte dricka mer häller tydligen, kunde igentligen inte ens stå upp. Minns att jag minglade med arboga bor som jag aldrig sett förut. Sen minns jag att det började ryka som fan & musiken stängdes av, och att en kruka rasade ner för trappen. Sen för typ 5 gången igen låg jag i den där jävla sängen igen :S Ville inte sova redan, klockan var ju bara 2 typ? Blev sur också för att någon hela tiden släpade med mig till en jävla säng ? kan väll bestämma själv när jag ska sova tänkte jag liksom.

Haha men, iaf så somnade jag. På okänd tid. När jag vaknar, ligger jag på ett hårt kallt golv med ett täcke. Fattade först inte ens vart jag var, trodde jag va hemma, lite läskigt men skulle gå på toan, och därinne på golvet , en trasig spegel. I toa stolen, en blomma + kruka. Och jag var helt sjukt kissnödig. Mådde bög dåligt. Kändes som att min kropp hade gått sönder 10 gånger om. Och så kunde jag inte kissa för att den där jävla blomman låg där i. Då vare fuck life! Mamma ringde som en galning & var inte glad! haha.

Jag som trodde att jag somnade vid 2, hade tydligen somnat vid halv 11 ? haha. aldrig varit sådär vilsen. Efter den festen, så har den tröjan blivit mingeltröjan! Blir alltid drag när den är med ;) Även om jag inte visste vad jag hette, så vare en av dom roligaste kvällarna!

// ellesander.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0