Dag06 - Första fyllan.
Saras första fylla


Min riktiga första fylla var på midsommarn 2008 med mickis! Vi var på Herrfallet " en kamping" som en tradition för oss ungefär. Vi hade inte allts tänkt dricka så mycket. Vi kanske hade 4a cider var bara? & tänkte bara ta det helt lungt. Men så träffa vi några sköna hallsta killar. Några kände vi från året innan & några var nya. Vårt dricka var redan slut på ljusa dagen & hallsta killarna ville att vi skulle dricka med dem. vi börja ta bål av de vuxna som såklart innehöll HB. Men det dröjde inte länge innan vi tog en av deras HB dunkar & gjorde en hel egen åt oss själva som vi gömde ;) Allt blev betydligt roligare- hade inte mått bättre tidigare hihi ;D innan klockan ens var 8a var både mickis & redan riktigt dragna. Det ända vi tänkte på medans vi fixa oss till dansen... ( de har en dj som spelar på midsommarn med ett litet ute dansgolv osv)  var att denna kväll skulle bli galen, en kväll vi skulle minnas! vi tagga helt enkelt stenhårt!

Ja så vad hände sen? jo det blev en jäkla roolig kväll! den bjöd nog på allt måste jag säga & nästan förändra en del i mitt liv. Mickis & jag gick upp på dansgolvet med hallsta borna dansa som ett par galningar, körde lekar runt midsommarstången. Kommer ihog ett ögonblick då jag tänkte resa mig upp & mickis sprang rakt in i mitt huvud- allt blev svart. Vakna upp, såg att alla stod & kolla på mig- vi skratta som ett par IDIOTER!

Går upp på dansgolvet igen med mickis, börjar se att några killar står & kollar på oss, jag fortsätter att dansa. Sedan kommer någon dryg lång pojk & hoppar framför mig. Men jag försöker komma därifrån. Ville inte dansa med honom ju;) Istället kommer en blond kille fram till mig. Vi börjar dansa & kort därefter börjar vi kyssas. Jag förstod mig inte på hur hans ansikte såg ut för att det var så mörkt ute eller var det för att jag var så full. Men att stå på dansgolvet & kyssas med honom kändes underbart, det kändes som jag hade gjort det förut med honom. Han fråga om vi ville följa med in till Arboga. Men jag gav svaret nej & sa att jag var tvungen att gå. Mer än det var det inte. måste bara berätta...   någon vecka efter träffades jag & "killen på dansgolvet" igen på en fest, och denna kille är såklart pontus :) då vet ni hur vi träffades också ;)

Men tillbaka till midsommarn igen... Efter att jag hade dansat. Fortsatt kvällen med alla hallsta boysen, men jag har stora minnes luckor vid midnatt ända fram till 3 tiden. Blev för mycket HB haha! alla vi körde iaf nakenbad, sjöng osv. Kvällen sluta med att vi somna 4a st i en bagagelucka 6 på morgonen ;) Hur var eran första fylla?
någon som vågar berätta (;?Ems första fylla

Jaha, första fyllan. Hm vart ska jag börja. Tar det från A till Ö. Det här hände under sommarlovet 2008Sara, becca, MIKA, sabina hade då kontakt med några pöjkar från Hallsta? eller sura? Ne vettefan. Men minns att det var en jävligt varm sommar dag, sara & mika hade sin lilla plan. Att bjuda hem mig & sabina på en sleepover. Vi hade bestämt att dricka lite smått om jag inte minns fel. Eller så minns jag fel. Haha. Deras plan var att supa ner mig och sabina. Jag kommer ihåg att sara och mickis gav mig mystiska blickar på vägen hem till sara, för det första var jag solbärnd som en kräfta & för det andra, hade jag absolut inte planerat att dricka så mkt som det blev.

I alla fall, så kommer dom här två killarna hem till sara. Vet inte om dom hade med sig drickat eller om sara hade det hemma redan. Haha. MEN! sara hällde upp drickat.  I ett glas till mig, mer än hälften whiskey och pyttelite cola. Det smakade S-K-I-T. Blev kallad mes osv för att jag nästan vägrade att dricka. Satte mig i soffan med det där jävla äckliga glaset, dricker upp det, fyller på och när jag skulle resa mig upp, haha ja. Vad som var golv och tak visste jag inte. Vad jag visste var att jag hade en kalas-skön känsla i hela mig ;) livet lekte!

Sen gick det utför. Vi skulle tydligen ut, sara fick sätta mig på pakethållaren på cykeln och hoppas på att jag INTE skulle ramla av. Vi skulle till stan för att köpa virke. Mig gick inte att ta med in på affären, jag tror jag somnade på busshållsplatsen. Låter kanske som att kvällen var gjord. Men icke. När vi kmr hem, får vi för oss att gå ut i SKOGEN?! rullade ner för berg, in i brännnässlor, tappade bort mina skor. gick barfota. var på väg hem ett tag. ni hör hur det låter. Jag var inte den enda som var på lyset. Haha sara hade en trevlig stund hon också, och MIKA med. Det var galet kul. det man minns, men varför skogen ? :( vi kom hem 4 på morgonen, har jag smakat whiskey sen dess? nej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0