Dags att stoppa i sig något.

Börjar känna av hungern nu. Inte ätit något sen igår efter matchen ;) Fan va duktig jag har blivit på mat (a) äter aldrig längre. Jag och nadja drog en myskväll idag. Tittade på en skräckis. Jag rös många gånger. Ni vet den där filmen när dom fastnar i en hiss ? berättar mer om den snart.

Låter lite små tråkigt. Men min största fobi är hissar & rulltrappor. HATAR! anledningar är att jag fastnade med skosnöret i rulltrappan en gång när jag var liten och jag fattade inte vad som hände :O trodde någon tacklade mig och drog mig i benet baklänges. Fan va äckligt det var. Därför jag typ grät på paranormal activity 1 när hon drogs ur sängen. usch. Sen hiss grejjen. Är bara för att när jag va mindre så åkte jag hiss med ett par nötter som hoppade och grejjer i hissen så den stannade. Åker aldrig hiss! om jag inte MÅSTE! tar hällre trapporna.

men nu kom jag av mig lite. mat nu iaf ;D hihi. och en film.

förresten, kul att så många trodde att jag hade färgat håret rosa ;P haha. någon random sa till mig '' det syns att det är löshår '' snälla, omajjgaaard! jag och löshår ? ;D nejtack. kommer aldrig hända & har aldrig hänt. Lite ku lvare med rosa hår iaf. Historien efteråt är inte lika trevlig. rekomenderar inte sån där färg spray, eller att ha den frillan. ;Pbrb mat :)

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0