Ems 2010 del 1

Borde egentligen gjort det här igår, men skit. Hade inte tid. Så får bli idag ist. (: för det mesta ser våra år nästan likadana ut, eftersom vi gör det mesta tillsammans. Men här kommer mitt år iaf (:

JANUARIJag köpte mig en ny mobil som blev min nya bebis, dock gick den sönder efter typ 3 veckor. Skit mobil. 

FEBRUARI Den 8 februari väntade jag spänt i skolan på ett samtal från nadja. Det var den här dagen biljetterna till ESC släpptes. Var rätt bajsnödig när den bilden togs. Julia skrattade ju inte åt mig iaf. ;)


jag fyllde 16 :) Hände inte så mkt då, blev ett party för mig med massa bög tårar. Inte okej. :P

MARS
Vårat B-lag åkte på cup & fick en POKAL! kom på fjärde plats...av fyra möjliga. ! bra jobbat tjejer. Tror vi förlorade varenda match med 300 - 0 typ. Ingen skrattade ju inte åt oss iaf ;)Jag och sara var lyckliga när man äntligen kunde börja se solen & asfalt efter den dryga kalla vintern! :D

jag blev fotat av min syster också :) riktigt roligt.
Tror också det var i mars jag började prata med en viss person.

APRIL

Jag och sara var på partajj med våra pinglor. Tror det var årets första roliga '' fest '' för min del (: mycket skratt, det var också då VÅGEN uppfanns (:Jag och nadja tog årets första vår promenad :)Valborg blev ju minst sagt galet. Drack alldeles för mkt, eller så var det något annat som spelade in. Men tror aldrig jag har mått sådär dåligt i hela mitt liv. Såg inget & kunde inte ens stå upp. Blir nor lugnare nästa år :P kul hade jag (: ett tag.

MAJÅkte iväg till Oslo med några pinglor :) gick på ESC och det var ett minne för livet. ! 100% roligt! :D

JUNIgjorde en av det bästa sakerna på länge, gick ut nian & fick äntligen kyssa scheele hejdå & önska skolan en mindre bra framtid. ^^ Blev inte mkt till firande på kvällen sen, var typ sjuk & lack som fan! tider....jag och sara var med och spelade in en film som kmr på bio i vår (: mitt i natten togs den där bilden.Vi drog till grönan på victorias bröllop . Gaaaanska lite folk i sthlm då, och alla gator var typ avstängda så fick springa till tåget på 40 minuter, från djurgården till tågstationen. LÅNG bit.!

det var nog efter det som lovet började på riktigt ;)

JULIVi åkte då som sagt på rix fm i västerås. Hade riktigt roligt, sket i allt då verkligen ;O haha. Men lyckliga kvällar slutar oftast dåligt. Min mobil flög i vattnet. Och ligger kvar där fortfarande :( säkert helt isig. Skulle dö för att få det där minneskortet . För bilderna vi tog den kvällen, kommer ingen att få se ;) hihih. hemlis.

dagen efter var hemsk! aldrig aldrig aldrig aldrig mer. mobiler & vatten + jag är inte bra. Berättade jag att jag höll på att tappa min senaste mobil i toaletten för ett tag sen ? illa.

Åkte på powermeet, filmade in '' OORRRKKAA MÄÄÄÄÄÄÄT '' videon. som måste vara sommarens bästa? det blev ju kaoz på kvällen där, så jag och lina, gick och köpte vofflor & gick runt med massa raggare mitt i natten, kom hem vid tre :P haha.


sommarens första riktiga regn kom. Så nadja och jag sprang ute mitt i regnet utanför mig, alltså på stan, barfota & njöt ^^ as skönt! titta va brun jag var då :(Åkte till Öland med syster. va där i några dagar bara, det va typ världens oväder. haha. Var mest i husvagnen. :)var på fest hos amanda. När jag och sara shotade nått skit hos henne & hade mini-party. haha! samtidigt som vi lyssnade på '' natteravn '' det är sommar ! spelade också in en till film den kvällen på några nissar. Kan tyvärr inte säga vad det är ;) blir kanske nerslagen annars.

fortsättning följer......

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0