kvälls tankar.

Skulle kunna skriva en bok, har så mkt jag vill säga. Men går inte att skriva det på en blogg, speciellt inte den här bloggen som halva stan läser. Men någon sa till mig förut en välldigt puckad sak '' lyssna nu, man ska aldrig ångra något ''  man ska visste ångra sig saker. Det är upp till dig om du aldrig ångrar något, det ser vi ju vart man hamnar Längst ner på bottnen .

Allt jag önskar är att det kan gå en jävla rutten dag utan att jag tänker på dig. Att jag kan få sova en hel natt utan att vakna flera gånger, att kunna umgås med andra utan att tänka på dig. Att kunna festa utan att önska att du vore där. Att ens kunna titta på dig utan bryta ihop inombords. men det går inte. så vad ska man göra åt saken ? får panik. strular bara till allting mer och mer. så jävla värdelöst alltihoppa.

skiter i alla som ska hålla på och snacka, för det är mitt liv & mitt fel att jag strular till det. Behövs inge skitsnack för att jag ska fatta det själv. Förresten vet alla så lite. så inte ens nån idé att börja prata strunt nu va ;)

ska sova nu, tyvärr.då allt var som bäst.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0