best of ESC... och det sämsta.

Jag minns första gången jag började fatta vad ESC gick ut på, en tävling, hela EU är med o.s.v jag satt och kollade på den svenska finalen när Charlotte perelli vann, kmr inte ihåg låten. Men iaf, första gången jag fick upp ögonen för ESC var jag typ 10, det året Ukraina vann! 2004.

Här är nog ESC historiens bästa låt! tänk er att se den här live! :OOO
Den här minns jag! 2006 året då Lordi vann haha, dock var hon tvungen att kvala in till finalen men kom inte vidare. Då lackade hon på allt & alla! vilken BITCH, låten suger btw.En annan favvorit. Elena vann 2005! Jag älskar verkligen grekland, skit fint land, godaste maten, trevligaste folket & nästan alltid bäst bidrag i ESC ^^hur i h*lvete kunde den här vinna i spanien, skämmer ut sig själva ^^ fast anja persson gjorde ju så sverige lär få skämmas i ca tio år framöver!kmr ni ihåg?

OMG vad falskt! men det är nå fel på videon så det är helt cp. iaf hos mig! hah falskt som f*n iaf. !!
HÅLL FÖR ÖRONEN OM NI TÄNKER KOLLA!!
Fyffan, den här LIVE ? JA TACK!
jag längtar så sjuuuuuukt mkt, ju mer jag ser videos & bilder & publikens skrik OCH ALLT !!

bara tvungen att lägga upp den här videon. den är så klockren på nått sätt! jag har alltid tyckt att Finland är ett rock land, pappa kommer ju därifrån & lyssnar typ bara på rock. Så tack vare honom var jag som han ett tag hahah. Kolla vad Finland bjöd på till intro i Helsingfors!Eftersom jag alltid har haft lite rock i mig så kunde jag inte låta bli att tycka att det här är grymt! :OOO bara för att dom är cello rockare dårå ^^ dansen & grejer suger ju! hah ( bästa vid 6:40 & i början )

I år kommer ju turkiet bjuda på rock har jag hört. ! hoppas det är bra skit, annars blir jag sur ! haha

// emsssiiii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0