Helgen (Y)

Har inte orkat blogga på hela helgen! Ska berätta lite kort vad jag har haft för mig :D.

Fredagen:
Då sola jag först efter skolan med becca & mickis! Skit skönt. Senare drog vi & köpte Godis, därefter tog vi våra kroppar hem till becca & hade film kväll ( amanda var också med ). Vi kolla på Feed men varken jag eller mickis såg klart den ( bläää vad äcklig film, kmr inte kunna äta hamburgare på år! ) Jag drog till Arboga som jag hade lovat älskling. Vi tog det också bara lugnt & kolla på Hockey.

Lördag:
Ja då vaknar man upp hos pontus, Vi städa lite i hans rum, eller jag städa haha. Sen körde han mig till mickis runt 3. Senare vid fem tiden drog vi in till köping. Så fixa vi dricka & sånt skit. Och runt 8:a tiden börja flickorna & jag dricka & gick vidare (Y). Kvällen var inte allts så rolig men funka ändå. Man har väll alltid kul när man e lite full? hehehe...

Söndag:
Vakna med ont i huvudet & låg i sängen & snacka med älskling om allt i typ 3 timmar. Skönt var det att få snacka ut om allt. Hoppas allt blir bättre nu! Senare drog jag & han till arboga, vi drog & kolla på Farsan. Jäkla skön film hahahah. Sen en masssa mys =).


Det var min helg (Y).// SaaraKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0