Jag är SJUK!

Usch jag orkar inte vara sjuk!!. Har legat i min soffa hela dagen efter skolan & kolla Tv. Somna gjorde jag också! Hahah måste berätta att jag hade en sjukt konstig dröm. Jag hade på något på tv:n där de snacka franska. Så jag drömde att jag var en spion & snackade franska. HAHAH kommer inte ihåg så mycket med konstig var den ;P.

Ja vad ska man göra när man är sjuk?!

Det bästa som finns är att bara ta det lugnt framför tv:n. Och sedan mysa med sin älskling hela dagen! Så jag tänker åka till arboga senare! ( till pontus ) Det är så skönt & bara mysa ner sig + så har han tydligen massa glass hemma som jag tänker komma & äta upp :D :D.  aja hoppas man blir frisk tills helgen :( För planerna just nu är iaf Partyy!


Nu ska jag fortsätta kolla på The X-Effect ;D. Om ni vet vad det är? Där ex- får träffa varandra över en helg & medans får deras nya partners spionera på de.( som ett litet test ) Bläää skulle hata om pontus åkte in i något sådant. Skulle slagit ner bruden efter ;K  Men ifa jag & han skulle åkt in dit efter att vi har gjort slut lr något, så skulle jag lätt hållt på med han ;). woow...  Lite bad girl måste man vara!


Kyss

//Saara

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0