löksöndag!

idag när jag vaknade tänkte jag '' ååh fint väder? idag MÅSTE jag ut '' men icke sa nicke, slutade med att jag parkerade mig framför pearl harbor & grinade ihjäl mig. :)) gråter lika mkt varje gång! sorgligaste filmen, helt klart.! så nu är klockan halv fem & här sitter jag med pyjamas O__o ! får ju nästan dåligt samvete! har lyckats proppa i mig ett helt glasspaket också ;k

ska snart ta en långdusch sen sitta vid datorn/tvn resten av kvällen! yepp, så ser mitt inte allt för roliga liv ut just nu :)) och kommer säkert göra resten av veckan, två nationella & två vanliga prov. jag får väll tacka gudarna att vi är lediga på onsdag!

det låter säkert som jag är värsta skabb idag... är det, men endå SKIIIIT pirrig! :OO för om exakt 16 timmar & 22 minuter så släpps biljetterna till eurovision :)))))) kommer sitta som ett litet barn med mobilen i högsta hugg och vänta på att nadja ska smsa mig för att berätta om vi har fått biljetter ir inte! hennes mamma ska sitta PRICK kl nio och beställa, samtidigt som de släpps!!


tar en bild på forsby DJ18/20 HAHA, hör ni hur det låter ? :S 7:10 Fc europe typ

// eems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0