memories

ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH: !! lyssnar på seriöst världens bästa låt & tänker tillbaka på en jävla massa minnen. Det är så läskigt, när man tror fiender som aldrig skulle kunna bli ens vän igen, helt plöstligt blir det. Eller om någon man trodde var förlorad för evigt, kommer tillbaka ?

Det har hänt så himla mkt sen man började på scheele! I alla fall för mig, snart slutar vi där & det känns så jävla konstigt. men endå skönt!

jag minns så mkt från de här två senaste åren. 

2008
* första riktiga festen,
* alla fester under vintern
* kreta
* kryssningen till finland
* beach rock


2009
* mitt födelsedagfirande
* mickis party
* nyår
* köpingsfesten
* valborg
* sommaren
* gbg
* kreta

2010

??

en bild på mig från 2008 :OOO ( tog från bdb )

kmr ihåg att jag klippte bort mitt långa, men dock äckliga hår dagen innan beach rock 08. Sen klippte jag lugg i typ januari 2009 sen dess har jag inte klippt mig. Och nu så här långt har inte mitt hår varit sen jag var liten :)) men SKA ha 10 cm till, SEN är jag nöjd! och alla ni som inte orkar vänta tills erat hår växer & använder löshår HA TÅLAMOD, det tog mer än ett år för mig! men det är det faktiskt värt :))


tänkte dra en löshårs historia nu, men... kände att jag inte vill hänga ut personen men det var iaf det VÄRSTA jag har sett! :S:SS:S:S man använder fan INTe en HALV clips i sitt hår. herregud säger jag bara


btw, världens bästa låt just nu :))// emsss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0