NÄMEN GUD ??!?!!??

satt nyss här och kollade runt lite, lyssnade på musik, nynnade på en bra låt, kliade mig i huvet och så helt plöstligt! från ingenstans kom jag på TVÅ saker ??? :OO snilleblixt kallas det.!

1. det finns glass i frysen ! ( GLAD )

2. JAG FYLLER 16 PÅ ONSDAG ?!?!?!?!!?!??!


herregud vad fort det har gått, börjar känna mig lite små old liksom. känns som jag nyss fyllt 10, två siffrigt tyckte man ju var as coolt. Sen när man fyllde treTTON, tonåring? det var status.

men aa, typ första gången på skit länge som jag fyller år på en skoldag. Brukar typ alltid fylla på lovet. Så min födelsedag kommer firas i KB hallen hela dagen, eftersom det är skol-SM! känns galant, fira med innebandy ^^.

jaa, så nu sitter jag här, och undrar om jag borde börja pensionsspara & typ inskaffa en rullator ir nått.

ikväll kanske jag sticker ut en snabbis, sen blir det kolla hockey! :OOO nej jag försöker verkligen inte låtsas vara intresserad, jag gillar ju hockey... eller? hah, nej men det är ju fan sverige och vitryssland, håller ju såklart på sverige. elr nej, håller på det lag som vinner! wooohaa! :DDDBTW!! det är ju OS nu, och fan vad sverige skämmer ut sig igentligen. såg liksom anja persson göra världshistoriens skämmigaste vurpa LIVE! satt och käkade pizza!

anja: * vurpar & flyger 60 meter *

jag :
HAHAHA * pekar mot tvn *

mamma: NÄMEN !! det där såg ju ut att göra ont ? :OO

pappa: jaa?! :OOO


kollar om på reprisen flera ggr.

jag : hahahhaha!!

mamma & pappa: fan vad störd du är ? :OOOOO

jag : VAD?? HA-HA * fortsätter skratta *

// emsssssssssssssssssssssssssssss
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0