paranormal entity = filmhistoriens största skämt

Jag sitter här och lyssnar på Kesha's nya album som för övrigt är ganska bra! och läser igenom våran blogg! :) vi har ju trots allt bloggat sen maj 2009, kan man inte tro!

vissa ( alla ) har ju börjar blogga två st nu :)) men det är klart man vill följa den nya köpings trenden och vara som ellesander, fattar det ;)) men tyvärr så var vi först i den här lilla fitt staden, men det är såklart roligt att fler har börjat blogga två stycken! men vissa går ju över gränsen och härmar oss, vilket de inte lyckas sådär JÄTTE bra med!

Men nu till saken! jag hittade ett inlägg jag skrev för länge sen att jag skulle kolla på paranormal entity! och att jag skulle skriva om den efter att jag sett den, nu har jag gjort det ( ca en månad sen ) . OCH kan ju säga såhär HA-HAfilmen handlade såklart om '' spöken '' som paranormal activity gjorde. en kille filmar allt med handkamera, gör experiment o.s.v!

Den här gången är det en killes syster som har problem på natten med att sova och massa. Den suger seriöst K*K för den är så jävla... CP!! :S:S:S

händer inte ett skit under hela filmen, sen i slutet så typ.. dör den där jävla bruden ( systern ) hon typ ligger på golvet i sovrummet naken blodig & skriker. sen dör hon ? man ba: jaha ....... !? sen har mamman åkt in på sjukhuset för att hon skärde sig ( på armarna som en emo )  med kniv på natten en gång ? asså jag och nadja satt och dog av garv, för den var så jävla dålig. sen ringer dom en '' spökjägare/media blabla '' som frågar lite.. sen dör han också ? bara sådär!? pff, sämsta,så såg hon ut när hon höll på att dö.. dåli

DEN VAR SÄMRE ÄN THE RING !! och då är det illa!

// emms


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0