sportlov next!

EN VECKA SEN LOV!"!!!!!!!!!!!!!!!!! ja, jag kom på det nu. fick en kick. så är fett taggad för den här veckan.! räknar med fyra skoldagar den här veckan, eftersom på onsdag äre skol-SM sköönt! slipper sitta i skolan och slava på min födelsedag hihihihi.

I alla fall så kollade jag och nadja upp en sak idag! När vi såg ESC förra året som hölls i Moskva så tyckte vi att arenan såg SKIT stor ut! nybyggd och allt. MEN NEJ, visst den är stor. men det ryms bara 10-16 000 pers :OOO

telenor arenan i Oslo rymmer 25 000! höhöhö. under ESC 2010 kmr det vara mellan 22-23 000 pers ! :KKKK bland dem kmr jag,nadja & sabbe sitta, i direktsänding, live, från oslo. som sänds i hela europa! kanske till och med usa? ASSÅ ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR! köpingsfesten kan ta sig i röven! !!!

fan vad vi ska ta kort, på allt. resan dit, när vi sitter och kollar på semifinalen i oslo. utanför arenan o.s.v ALLT kmr komma upp på bloggen.! det bästa är ju att de vi ska bo hos bor mitt i oslo! ^^.två sibitar i snön, ni anar inte hur kallt det var, med thights, skinnjacka & sneakers!!!

jag ska sova snart, för jag är en trött flicka! :)))

//emsssKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0