torsdag!

idag är det torsdag igen... fick reda på att det är 13 veckor kvar till skolan slutar, minus loven = 11 veckor. sen lovdagar = nästan 10 veckor. !! :DDD blev en glad ems där.

den här veckan fick vi ju våra klasströjor, blev ju massa strul med det där & har varit det hela veckan. ALLA fick fel, olika fel. vissa fick fel färg, storlek, text o.s.v med de flesta tkr att texten på byxorna är för liten, eftersom man måste använda förstoringsglas för att kunna se vad det står. Jag tycker igentligen inte att det gör så mkt om de hade varit gratis, men nu är det inte det. jag fick betala 500 för nått jag inte kmr använda, så våran kontaktlärare skulle iaf ringa till det där KUK företaget & försöka fixa så alla får som vi hade beställt. Så det har varit massa bråk hit & dit i klassen ^^. haha

annars idag, så ska jag va med nadja. Ska köpa biskvi, höhööhöh. förresten så fuckar min hor mobil! knapplåset funkar inte, så den drar massa batteri i onödan. eftersom skärmen lyser hela tiden ( ja min mobil är cp ). Tror den börja hora sig idag på bion, eftersom jag smsade där inne, så var det as dålig täckning. Så den segade sönder. Fast iof, så har batteriet alltid varit dum i huvet, laddar den en hel natt, ändå tar batteriet slut dagen efter! killen i affären sa att batteriet skulle hålla i typ 4 dagar !?!??!? FUCK YOU, jag betalade **** med mina EGNA pengar, så han ska FAN få fixa den!

// emmms

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0