Jag blir tår ögd när jag läser allt gumman. Vet att du har det svårt att släppa taget på saker som var förr. Men det som en, en gång var kommer aldrig tillbaka! Kärleken mellan en kan bli samma men aldrig tiderna, sakerna vi gjorde, personerna vi var. Vi båda vet att den tiden var bäst! Då vi gjorde allt utan att bry oss, när vi ville vara Paris Hilton, när vi härja i skolan & mobbade fula ungar, när det bara var du & jag! Det var underbart jag vet gumman! Jag tycker precis likadant. Vi har gråtigt & skrattat om den tiden i flera år nu. Och säger att vi vill ha tillbaks den tiden osv...
Men det går aldrig att ta tillbaks det som har varit. Jag önskar vi bara skiter i det som har varit.


Jag vill inte förlora dig! Jag har försökt att du ska glömma den tiden. Vi växer upp, vi träffar andra underbara människor. Men de spelar ingen roll. För det som spelar roll är våran relation, våran kärlek mellan oss. Och den ska hålla i alla lägen. Även om man hittar andra osv... Bara vi håller ihop. Men vi gör inte det längre? varför? 
Jo för att vi aldrig kan lägga de tiderna bakom oss. Ska de tiderna få förstöra vår relation för gått?!! Ska vi aldrig mer skapa nya minnen? Är de så du menar? vågar du inte? Säg snälla föra jag orkar inte vänta mer.

Jag önskar vi la alla tider bakom oss, Och snackar ut det här! Och börjar ta dag efter dag ist. Att vi hittar vårt speciella band igen. Men den här gången ser vi bara fram i tiden. Och ger allt för varandra. Jag vet att vi kan få nya minnen. Och kan lova att de blir bättre än aldrig förr! Vi har en resa som vi måste göra, det får inte sluta redan nu!!Jag älskar dig Emma Forssell !!!!!!!


//Saara

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0