<33

jag undrar vad som har hänt med mig ? jag har förändrats helt. ibland vet jag inte ens vad jag håller på med, jag bryr mig inte ens om vad jag gör. jag bara fortsätter att svika, inte bara en. utan flera. mina föräldrar, mina vänner, gamla vänner som jag känt sen flera år tillbaka. och nya. jag fortsätter att säga till mig själv '' det blir bra, allt kommer ordna sig '' men det gör inte det alla gånger. och jag kan inte förstå det. jag tor att allt kommer bli som förut. precis allt.

är det något jag verkligen hatar, och har gjort sen jag var liten, är förändringar.! jag vill att allt ska vara som förut! som allt var, innan alla jävla förändringar! men det går inte, för jag kan inte fatta att man blir äldre och äldre & saker förändras. jag vill inte förstå, men till slut måste man. och jag hatar det.

nu vet jag inte ens vem jag är själv! det skulle vara fegt av mig att skylla på någon annan, därför tänker jag inte göra det. men jag vet att den dagen jag förlorade min bästa kompis, då förlorade jag mig själv. jag tappade bort mig, gömde mig djupt inne i mig själv och försökte hålla masken. och då kommer vi tillbaka till det där igen, förändringar. jag kunde inte acceptera att folk ändrar sig & träffar nya människor. Jag har nog fortfarande svårt med det idag. Men just då kände mig så otroligt sviken, går inte ens att beskriva känslan.

Varje dag tänker jag tillbaka på den tiden, jag blir hela tiden påmind. Jag saknar det så himla mycket. Men jag har ingen annan än mig själv att skylla på! jag vet inte vart jag har nån längre, jag vet inte ens vart jag har mig själv!Jag kommer ihåg hur tajta vi var, vi gjorde ingenting utan varandra. det är synd att det har blivit som det är nu. och ja! det ÄR mitt fel, men jag ska fixa allting jag lovar.

men du ska veta att jag älskar dig sara selander, och kommer ALLTID göra, vad som än händer. ! för det vi har gjort & varit med om är oslagbart!

förlåt! // ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0