Galet i Stockholm & skapligt kul !!

Tjena fiis nissar :). Jag har ju inte berättat om helgen när jag var i Stockholm än.  Jag var så sjukt trött igår så jag hade inte någon ork allts. Dansade ju hela lördags natt. hehe ne men riktigt nice var det!

Mickis jag & jullan åkte dit på lördag morgon. Åkte runt i tunnel banor hela tiden. Tyckte jag. Mådde illa tillslut :o.
Men när vi kom fram var det ganska skönt vi käka lite mat oså. Sen var vi tvugna att börja fixa oss direkt. Jag var faktist inte så taggad att gå på ett fet jävla party på 2000 pers just då. Var ju trött av all resande. Och sen när vi kom fram till platsen där partyt skulle vara trodde jag & mickis att det skulle vara i ett  stort tält bara. hahahaahhahah.... men de var bara garderoben.   

vad säger du mickis ;)?

- vafaan vad dåligt, ska typ 2000 va i ett jävla tält.
- ja precis vill hem & sova nu alltså!!
- ja orka ska vi dansa med jackor eller :S
- Fyfan vad tjurig jag är nu! min hemma fest är mycket bättre!

HAHAHAH jag dör faktist!!!

Sen fick vi reda på att de bara var garderoben. Fan vad vi garva.Allt var inte klart när vi fick gå in. var ju typ ( VIP) Så vi slapp stå ute i nån kö. Ne men de va stort där inne. De hade 2 rum med 2 olika musiker. Har nog inte dansat så mycket på länge. Hade jätte kul. Men mot slutet blev det ganska drygt.

Alla var på oss. Drog & slet jag vet inte hur många gånger jag sa nej nej nej... Eller ja vi skrek tillslut. Men lyssna de?? e nej. Så vi fick gå runt & byta plats hela sista timmen. Och så var de en svenne lr 2 som ville dansa med mig & samtidigt kom 2 andra killar från olika grupper & också ville dansa med mig. ( fast jag sa nej ) Och så börjar de bråka om vem  som skulle dansa med mig :O? Och vipps så var de en fet jävla klunga som stod & bråka. Och jag trippa därifrån hehe :). Sjukt galet var det iaf, kände mig som en kändis (A) ? överdrivet  ;)

Förutom att de inte fatta att vi ville dansa själva så hade vi jätte kul :D. Det var lätt värt pengarna! Jag löka ju sapligt mycket. Har inte dansa så mycket på evigheter känns det som. Nice som fan =). Det måste göras om.


Denna klänning blev kvällens hit punkt.


Ibörjan när de börja fixa allt. ( ser en del av första rummet)


The dance girls .


Riisig man var i slutet! shiit haha...


Man kunde inte ta bra kort därinne för all rök.


Och såhär chilla jag hem med tåget. Gud vad jag var trött & ville hem :D
hade typ inte käka på 2 dagar kändes det som.  Men resan hem gick snabbt
jag lyssna på Big Ali hela väga niiicee ;D

Oj måste lägga till att Kissies bror dansa ju galet mycket på partyt haha. Han hade inte direkt snygga tjejer han gick runt med ;). Och såg också Jacki ferm från Paradise hotel vid tunnel banan. lika riisig hehe :) ne men små söt är hon.

KYSS //Saara

.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0